shahriar 408 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام دوستان گرامی من میخوام وقتی کاربر اسکرول ویو رو به سمت پایین کشید لیست دوباره لود بشه یا روییدای انجام بشه ( مثلا یه جک بگم ، جیمیل و ...) اگه میشه کمک کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اساتید لطفا کمک کنید خیلی ضروریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ فکر کنم این به کارتون بیاد پسورد : answercenter.ir CustomListView.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ فکر کنم این به کارتون بیاد پسورد : answercenter.ir خیلی ممنون ولی متدی در این باره پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ولی متدی در این باره پیدا نکردم در مورد جابه جایی و ایونت های اسکرول ویو یه چیزایی ارل گفته Dim jo As JavaObject = ScrollView1 jo.RunMethod("scrollTo", Array As Object(0, p)) if ScrollView1.Position = p then end if شاید بدردت بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ در مورد جابه جایی و ایونت های اسکرول ویو یه چیزایی ارل گفته Dim jo As JavaObject = ScrollView1 jo.RunMethod("scrollTo", Array As Object(0, p)) if ScrollView1.Position = p then end if شاید بدردت بخوره سلام دوست عزیز واقعا جای تشکر داره که جوابمو میدی . من کد اسکرول ویو رو بلدم و میشه گفت وقتی اسکرول ویو به اول رسید که position اون برابر 0 هست اتفاقی بیفته ولی در این دستور حتی اگه کاربر به صورت معمولی هم اسکول رو به اول بیاره دستور انجام میشه . پس باید پوزیشین منفی باشه تا کاری که من میخوام انجام بشه . من کد شمارو امتحان نکردم ولی فک کنم یه مقدار بهش میدی اسکرول میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام
دوستان گرامی من میخوام وقتی کاربر اسکرول ویو رو به سمت پایین کشید لیست دوباره لود بشه یا روییدای انجام بشه ( مثلا یه جک بگم ، جیمیل و ...)
اگه میشه کمک کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.