mehranarzani 39 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان من این فایلارو از کجا پیدا کنم خیلی واحب #AdditionalRes: F:\new\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\sdk\extras\android\support\v7\cardview\res #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries\msdrawer\res2\res #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: F:\new\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries\material dialog\afollestad_material-dialogs\res, com.afollestad.materialdialogs #End Region لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ خب من این فایلارو میخوام ندارم که میشه برام بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ ادرس کتابخونه های متریال هستش برای اجرا و کامپایل پروژه که نیاز به فعال کردن لایبراری appcompat هم هست _________ شما تا به حال پروژه متریال کامپایل کردین؟ پیش نیاز پروژه sdk 22 میخواد اخرین ورژن ساپورت لایبراری V 7 و راه اندازی ریسورس های مورد نیاز که الان ادرس هاشونو قرار دادید تعدادی از این ریسورس ها داخل جایی که sdk رو نصب کردین هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام این فایل رو اضافه کنید به کتابخانه هاتون اضافه کنید.... http://s7.picofile.com/file/8235863884/android_support_v7_appcompat.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
دوستان من این فایلارو از کجا پیدا کنم خیلی واحب
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.