afraz aa 478 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من مثلا 500تا اطلاعات تو لیست ویو دارم خوب یعنی 500تا valueهم دارم که با کلیک رویه هر کدوم میره به مطالب مورده نظر خوب من میخوام دستوری بنویسم به این شکل ولی این کار نمیکنه آیا همیچن کدی میشه نوشت If Value بین عدد 25 و 50 بود Then End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شرط بین 25 و 50 رو اینجوری میتونید بذارید: If Position>24 Or Position<51 Then End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شرط بین 25 و 50 رو اینجوری میتونید بذارید: If Position>24 Or Position<51 Then End If نه استاد عزیز من میخوام بگم بین 50تا10مثلا مثل beetwen بود فکر کنم تو sql لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اینو یه تست بزنید if position >10 AND position <50 then 'kaar anjam she' end if این مثله Between توی بانک هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اینو یه تست بزنید if position >10 AND position <50 then 'kaar anjam she' end if این مثله Between توی بانک هست... If Value<=14 And Value<=50 Then من اون بالای رو نوشتم و مسیج هم گذاشتم ولی این کد میاد برای آیتم های زیره 14 کار میکنه و از 14 تا 50کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ if position >=10 AND position <=50 then 'kaar anjam she' end if باید امتحان کنی دیگه، مهم اینه که اند بذاری تا هر دورو چک کنه و وقتی شد 51 کار نکنه.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ if position >=10 AND position <=50 then 'kaar anjam she' end if باید امتحان کنی دیگه، مهم اینه که اند بذاری تا هر دورو چک کنه و وقتی شد 51 کار نکنه.. خوب استاد شهاب اینو که از اولم بلد بودم من میخواستم اون وسط چک کنه دیگه یعنی راهی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ عه، عزیزم شما داری میگی چک کنه اگه عدد بین این دوتا عدد بود، یه کاری انجام بده، خوب کد هم اینکارو انجام میده دیگه با توضیحاتی که درباره مشکل دادی، کدی که بلدی، درسته درسته چیز دیگه ای مگه مد نظرته...؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz aa 478
سلام دوستان
من مثلا 500تا اطلاعات تو لیست ویو دارم خوب یعنی 500تا valueهم دارم که با کلیک رویه هر کدوم میره به مطالب مورده نظر خوب
من میخوام دستوری بنویسم به این شکل ولی این کار نمیکنه آیا همیچن کدی میشه نوشت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.