aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ درود بر تمام دوستان و اساتید عزیز دوستان در ونیدوز 10 من بیسیک نسخه 5.50 رو نصب کردم اما فارسی که مینویسم بصورت علامت سوال میاد چیکار باید بکنمکه درست شه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ مشکل از بیسیک هست ربطی به ویندوز نداره من نسخه enterprise داشتم برای منم همینجوری بود . فرقی هم نداره چه نسخه ای از بیسیک رو داشته باشید با اون روش هایی هم گفتید درست نمیشه تنها راهش اینه با خود بیسیک فونت پیش فرض رو عوض کنید از فونت segoe ui استفاده کنید درست میشه . بقیه فونت ها توصیه نمیشه ساختار مناسبی برای کد نویسی ندارند. البته این مشکل برای تمامی ویندوز های 10 نیست. من خودم دوتانسخه ی enterprise داشتم اینجوری نبود با اضافه کردن فونت و این چیزها هم حل نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ درود بر تمام دوستان و اساتید عزیز دوستان در ونیدوز 10 من بیسیک نسخه 5.50 رو نصب کردم اما فارسی که مینویسم بصورت علامت سوال میاد چیکار باید بکنمکه درست شه؟؟؟؟ از چه نسخه از ویندوز ده استفاده میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ از چه نسخه از ویندوز ده استفاده میکنید؟ نسخه pro لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ نسخه pro اگر از نسخه enterprise استفاده کنی دیگه مشکلی برات تو این جور موارد پیش نمیاد ایا پکیج فونت سر سیستم نصب کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اگر از نسخه enterprise استفاده کنی دیگه مشکلی برات تو این جور موارد پیش نمیاد ایا پکیج فونت سر سیستم نصب کردی؟ نه باید چیکار کنم الان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ یکی از راه هایی که داری پکیج فونت های اصلی ویندوز 10 رو نصب کنی حجم : 183 مگابایت لینک دانلود ___________________ را دومت اینه بری داخل control panel قسمت region بعد قسمت administrative بعد روی change system local بعد روی persian تنظیم کنی بعدش سیستمتو ریست کنی تا بیاد بالا و دوباره تست کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ یکی از راه هایی که داری پکیج فونت های اصلی ویندوز 10 رو نصب کنی حجم : 183 مگابایت لینک دانلود ___________________ را دومت اینه بری داخل control panel قسمت region بعد قسمت administrative بعد روی change system local بعد روی persian تنظیم کنی بعدش سیستمتو ریست کنی تا بیاد بالا و دوباره تست کنی روش دومی که گفتین امجام دادم ولی درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ خب برای اینکه حجمت سر فونت ها هدر نره میتونی قبلش سری فونت های فارسی b رو دانلود کنی بعد اگر درست نشد یا فونت های اصلی رو دانلود کنی یا اینکه ویندوزت رو تغییر بدی به ورژن enterprise لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ مشکل از بیسیک هست ربطی به ویندوز نداره من نسخه enterprise داشتم برای منم همینجوری بود . فرقی هم نداره چه نسخه ای از بیسیک رو داشته باشید با اون روش هایی هم گفتید درست نمیشه تنها راهش اینه با خود بیسیک فونت پیش فرض رو عوض کنید از فونت segoe ui استفاده کنید درست میشه . بقیه فونت ها توصیه نمیشه ساختار مناسبی برای کد نویسی ندارند. البته این مشکل برای تمامی ویندوز های 10 نیست. من خودم دوتانسخه ی enterprise داشتم اینجوری نبود با اضافه کردن فونت و این چیزها هم حل نمیشه من در حال حاضر دو نسخه home و enterprise رو دارم که در نسخه enterprise به همین مشکل برخوردم و با نصب فونت ها و ریست کردن سیستم درست شد در نسخه هوم هم فوت های فارسی به هم ریخته بودن و با نصب فونت های سری B درست شدند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ من در حال حاضر دو نسخه home و enterprise رو دارم که در نسخه enterprise به همین مشکل برخوردم و با نصب فونت ها و ریست کردن سیستم درست شد در نسخه هوم هم فوت های فارسی به هم ریخته بودن و با نصب فونت های سری B درست شدند برای ما که درست نشد فوت ها هم الان دانلود کردم ریختم . بازم درست نشد . مشکل از بیسیک از ویندوز نیست . چون زبان فارسی هیچ مشکلی نداره همان فونت پیش فرض بیسیک کنسولاس ببری جای دیگه استفاده کنی فارسیش مشکلی نداره ولی داخل بیسیک مشکل داره تنها راهش همون تعویض فونت پیش فرض بیسیک هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ فونت پیش فرض بیسیک را باید چطوری تغییر داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ فونت پیش فرض بیسیک را باید چطوری تغییر داد؟ در منوی بالای بیسیک این مراحل رو برید و فونت رو تغییر بدید Tools-->IDE Option-->Font Picker بعد یه پنجره باز میشه که میتونین فونت رو توی اون تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
درود بر تمام دوستان و اساتید عزیز
دوستان در ونیدوز 10 من بیسیک نسخه 5.50 رو نصب کردم اما فارسی که مینویسم بصورت علامت سوال میاد چیکار باید بکنمکه درست شه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.