mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام من دیتابیس آنلاین دارم که کاربر اسمشو مینویس. میخواستم کاری کنم که دیتابیسم تا 20 بیشتر نره و اگر 20 تا پر شد یک پیامی به کاربر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ درود یعنی تعداد رکوردهاش بیشتر از 20 شد متوجه بشی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ درود یعنی تعداد رکوردهاش بیشتر از 20 شد متوجه بشی ؟ بیشتر نش و اگر کاربر 21 اطلاعات وارد کرد بگ مثلا سرور تکمیل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ <?php $con = mysql_connect("localhost", "bupir_whatsuser", "FarzadMehdi576B4A"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("bupir_whatsdb", $con); $result = mysql_query("SELECT id FROM tblpm"); $row = mysql_num_rows($result); echo $row; mysql_close($con); ?> اینجوری شما بیایید قبل از اینکه Insert رو انجام بدید تعداد رکورد هارو بخونید به صورت عددی میده حالا اگه بیشتر از 20 بود خطا بده اگه کمتر از 20 بود بره سراغ Insert کردن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام من دیتابیس آنلاین دارم که کاربر اسمشو مینویس.
میخواستم کاری کنم که دیتابیسم تا 20 بیشتر نره و اگر 20 تا پر شد یک پیامی به کاربر بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.