20reza 3 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من برنامه رو کامپایل کردم اما هنگام اجرا این اخطار رو میده ؟ چیکار باید بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام این هم عکس از خطای ردیف 154 هست لطفا کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شما اومدید واسه مولتی پنل توی حلقتون تصویر ImageView1 رو برابر با تصویر Menu قرار دادید اونم با i حلقتون خوب اشتباهه کلا چه پارامتر چه کدنویسی دقیقا میخواید چیکار کنید ؟ بفرمایید تا بنده کمک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز من یه سورسی را از کسی گرفتم باهاش کتاب نوشتم اما هنگام کامپایل اخطار تصویر اول رو میده . فقط میخواستم این اخطار رفع بشه . همین .بقیه کتاب درسته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز من یه سورسی را از کسی گرفتم باهاش کتاب نوشتم اما هنگام کامپایل اخطار تصویر اول رو میده . فقط میخواستم این اخطار رفع بشه . همین .بقیه کتاب درسته. سلام حالت دیباگ رو روی Release قرار بدید مجددا ران بگیرید اگر رفع نشد کدای کامل اکتیویتیتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام حالت دیباگ رو روی Release قرار بدید مجددا ران بگیرید اگر رفع نشد کدای کامل اکتیویتیتون رو قرار بدید سلام اینکار رو کردم اما ایندفعه این اخطار رو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ کد ها پیوست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ کد درستی ک نمیذارید واسه ما دوست عزیز این ارور به شما میگه Bitmap رو Initialize نکردید :morning1: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ الان لینک کامل برنامه برات خصوصی میفرستم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شما رو حالت debug legacy کامپایل کردی که موقع ارور بهت میگه خطا از کدوم خطه بعدشم اینجوری که پیداست شما bitmap رو به صورت آرایه تعریف کردی که نمیشه همچین کاری کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ خب الان چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ عکس از کد نویسیتون قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
20reza 3 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ عکس از کد نویسیتون قرار بدید سلام آقای ایزدی لینک کل برنامه رو براتون خصوصی فرستادم اونور دانلود کنید و نتیجه رو بهم بگید ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
20reza 3
سلام
من برنامه رو کامپایل کردم اما هنگام اجرا این اخطار رو میده ؟ چیکار باید بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.