shahan148 28 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید من یک لیست دارم می خوام تو لیستم اگر کلمه ای به نام "majid.com" بود را حذف کنه Dim L As List یا به عبارتی از لیستم فیلترش کنه با تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام For i=0 To listview1.Size-1 Dim temp As String=listview1.GetItem(i) If temp.Contains("majid.com") Then listview1.RemoveAt(i) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام For i=0 To listview1.Size-1 Dim temp As String=listview1.GetItem(i) If temp.Contains("majid.com") Then listview1.RemoveAt(i) End If Next سلام پژمان جان من از لیست استفاده می کنم کد هم به این صورت می نویسم خطا میده Dim lstname As List For i = 0 To lstname.Size - 1 Dim temp As String=lstname.Get(i) If temp.Contains("majid.com") Then lstname.RemoveAt(i) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ کد که درسته دوست عزیز چه اروری میگیره ازت، قرارش بده،چون سینتکس ارور نداره الان... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ کد که درسته دوست عزیز چه اروری میگیره ازت، قرارش بده،چون سینتکس ارور نداره الان... چرا دوست عزیز برنامه فور کلوز میده کدی که من قرار دادم تست کن Dim lstname As List For i = 0 To lstname.Size - 1 Dim temp As String=lstname.Get(i) If temp.Contains("majid.com") Then lstname.RemoveAt(i) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ کد آقا پژمان درسته برای لیست ویو اما برای لیست مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ کد استاد نیکروان درسته دوستم، وقتی که ایتم پیدا میشه، اگر 5 تا ایتم باشه، ما میگیم برو تا ایتم شماره 5 رو بگرد،وقتی که ایتم پیدا بشه و حذف بشه،4 تا ایتم میمونه ولی ایتم شماره 5 هم جستجو میشه که از اونجا که نیست،ارور میده، سورس رو ببینید،قسمت کلیک لیست ویو، کد مربوط به شماست.. بقیه هم برای اینه که مشخص بشه ایتمی حذف شده یا نه اون ارور رو با ترای کچ برش داشتم، دلیل ارور هم بهتون گفتم،اگر مشکلتون حل شد، دیگه از ترای کچ استفاده نکنید، اگرم استفاده بکنید مشکل خاصی نیست... Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim l As ListView Dim lstname As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) l.Initialize("l") Activity.AddView(l,0,20%y,100%x,100%y) lstname.Initialize lstname.AddAll(Array As String("majid.com","shahahahahab","shahahahahahahahab","majid.com","mrMajid.com","mr.com")) show End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub l_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Try For i = 0 To lstname.Size - 1 Dim temp As String = lstname.Get(i) If temp.Contains("majid.com") Then lstname.RemoveAt(i) show End If Next Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub show l.Clear For i = 0 To lstname.Size - 1 l.AddSingleLine(lstname.Get(i)) Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ من توی سرویس یک لیست قرار دادم هر کاری می کنم نمیشه اون خطی که می خوام حذف کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ کد استاد نیکروان درسته دوستم، وقتی که ایتم پیدا میشه، اگر 5 تا ایتم باشه، ما میگیم برو تا ایتم شماره 5 رو بگرد،وقتی که ایتم پیدا بشه و حذف بشه،4 تا ایتم میمونه ولی ایتم شماره 5 هم جستجو میشه که از اونجا که نیست،ارور میده، سورس رو ببینید،قسمت کلیک لیست ویو، کد مربوط به شماست.. بقیه هم برای اینه که مشخص بشه ایتمی حذف شده یا نه اون ارور رو با ترای کچ برش داشتم، دلیل ارور هم بهتون گفتم،اگر مشکلتون حل شد، دیگه از ترای کچ استفاده نکنید، اگرم استفاده بکنید مشکل خاصی نیست... Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim l As ListView Dim lstname As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) l.Initialize("l") Activity.AddView(l,0,20%y,100%x,100%y) lstname.Initialize lstname.AddAll(Array As String("majid.com","shahahahahab","shahahahahahahahab","majid.com","mrMajid.com","mr.com")) show End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub l_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Try For i = 0 To lstname.Size - 1 Dim temp As String = lstname.Get(i) If temp.Contains("majid.com") Then lstname.RemoveAt(i) show End If Next Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub show l.Clear For i = 0 To lstname.Size - 1 l.AddSingleLine(lstname.Get(i)) Next End Sub شما خودتون یه سرویس بسازید نتیجه را می بینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ برای لیست به این صورته: Dim l As List l.Initialize For i=0 To l.Size-1 Dim temp As String=l.Get(i) If temp.Contains("majid.com") Then l.RemoveAt(i) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ دوست خوبم، سرویس هم ساختم، بازم مشکلی نبود اینم سورس خدمت شما mysource_listRemove.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
سلام و خسته نباشید
من یک لیست دارم می خوام تو لیستم اگر کلمه ای به نام "majid.com" بود را حذف کنه
Dim L As List
یا به عبارتی از لیستم فیلترش کنه
با تشگر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.