sis1367 9 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اقایون داداشاا من میخام از call sub استفاده کنم ولی نمیخام sub رو صدا بزنم میخام یه خط و از ساب رو صدا بزنم.چکار باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ این برا باتن Sub Buttonf_Click If Buttonf.Text="فعال" Then File.WriteString(File.DirInternal,"save.txt","f") StartService(q) Buttonf.Text="غیر فعال" Else If Buttonf.Text="غیر فعال" Then File.WriteString(File.DirInternal,"save.txt","g") StopService(q) Buttonf.Text="فعال" End If End Sub حالام تو استارت اکتیویتی sav = File.GetText(File.DirInternal,"save.txt") If sav="f" Then Buttonf.Text="فعال" Else If sav="g" Then Buttonf.Text="غیر فعال" End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سلام برای صدا زدن یک خط از ساب در همون ماژول کافیه اسم اون ساب رو بنویسید. به فرض اگه اینو دارید: sub test end sub اینجوری صداش بزنید: test لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sis1367 9 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام برای صدا زدن یک خط از ساب در همون ماژول کافیه اسم اون ساب رو بنویسید. به فرض اگه اینو دارید: sub test end sub اینجوری صداش بزنید: test نه از داخل ی ماژول دیگه میخام صداش کنم اونم فقط ی خطشو نه ک همش رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ نه از داخل ی ماژول دیگه میخام صداش کنم اونم فقط ی خطشو نه ک همش رو اگه تو یه ماژول دیگه هست که باید با همون CallSub کار بکنید. یک خطش که نمیشه ، باید یه ساب دیگه بسازید و اون یک خط رو ببرید اونجا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sis1367 9 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ راستش ی سرویس دارم. با ی باتن فعال میشه Sub Buttonf_Click If Buttonf.Text="فعال" Then StartService(x) Buttonf.Text="غیر فعال" Else If Buttonf.Text="غیر فعال" Then StopService(x) Buttonf.Text="فعال" End If End Sub این وقتی داخل برنامم حله وقتی خارج میشم برمیگردم اسم باتن همون اسم پیشفرض میشه میدونم باید داخل سرویس ی چیز بنویسم ولی چی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ این اصلا ربطی به سرویس نداره که برادر. به فرض وقتی شما یه دکمه دارید برای خاموش و روشن ، وقتی دکمه رو کلیک میکنید و اون تغییر میکنه به "خاموش" ، اگه میخواین از برنامه خارج بشید و دوباره بیاید داخلش باتن رو همون "خاموش" بمونه باید ذخیره سازی انجام بدید که با فایل تکست یا دیتابیس انجام میشه. سرچ کنید در مورد ذخیره سازی بحث شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sis1367 9 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ این برا باتن Sub Buttonf_Click If Buttonf.Text="فعال" Then File.WriteString(File.DirInternal,"save.txt","f") StartService(q) Buttonf.Text="غیر فعال" Else If Buttonf.Text="غیر فعال" Then File.WriteString(File.DirInternal,"save.txt","g") StopService(q) Buttonf.Text="فعال" End If End Sub حالام تو استارت اکتیویتی sav = File.GetText(File.DirInternal,"save.txt") If sav="f" Then Buttonf.Text="فعال" Else If sav="g" Then Buttonf.Text="غیر فعال" End If مرسی حل شد ولی چپکی بود خخخ درستش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sis1367 9
سلام اقایون داداشاا
من میخام از call sub استفاده کنم ولی نمیخام sub رو صدا بزنم میخام یه خط و از ساب رو صدا بزنم.چکار باید بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.