amirsafari 116 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام توی برنامم تایخ و ساعت دستگاه رو بخونم و توی یه label نمایش بدمتوی انجمن هم گشتم . چیزی پیدا نکردمممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام توی برنامم تایخ و ساعت دستگاه رو بخونم و توی یه label نمایش بدم توی انجمن هم گشتم . چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید کافیه Datetime.nowرو بریزی تو مقدار تکست DateTime.SetTimeZone(0) Dim date, time As Long date = DateTime.Now time = date Mod DateTime.TicksPerDay date = date - time لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همین راحتی مثلا من توی مسیج باکس گذاشتم شما بکنش متن لیبل : Dim now As Long now = DateTime.Now Msgbox("The date is: " & DateTime.Date(now) & CRLF & _ "The time is: " & DateTime.Time(now), "") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام من میخوام توی برنامم تایخ و ساعت دستگاه رو بخونم و توی یه label نمایش بدم
توی انجمن هم گشتم . چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.