parham01 82 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اساتید محترم سلام میخوام انتخاب کنم که sms از کدوم سیم کارت ارسال بشه پیاپیش از اینکه عناوین زیر را ارسال نمی کنید از شما کمال تشکر را دارم " تو انجمن سرچ کن هست " در موردش زیاد بحث شده " توضیحات کتبی بدون کد ارادت مند شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست خوبم اولا ک ۲تا تاپیک مشابه زده بودید ک یکیشو پاک کردم دوما هم ایناییو ک گفتید نمیگم فقط میگم نمیشه دنبالش نگرد گشتم نبود نگرد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست خوبم اولا ک ۲تا تاپیک مشابه زده بودید ک یکیشو پاک کردم دوما هم ایناییو ک گفتید نمیگم فقط میگم نمیشه دنبالش نگرد گشتم نبود نگرد نیست سلام نمیدونم بخاطر سرعت کم نت یا سرعت کم سرور که دوبار ارسال شده در جریان هستید که وقتی اس ام اس ارسال می کنید با هر دو سیم ارسال میشه راه حلی کلا نیست? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام نمیدونم بخاطر سرعت کم نت یا سرعت کم سرور که دوبار ارسال شده در جریان هستید که وقتی اس ام اس ارسال می کنید با هر دو سیم ارسال میشه راه حلی کلا نیست? بله در جریان ک هستم اما نمیشه نه جاوا نه بیسیک جاوا واسه اندروید ۲ ی راه هست فقط نـــیــســت در اصل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
اساتید محترم سلام
میخوام انتخاب کنم که sms از کدوم سیم کارت ارسال بشه
پیاپیش از اینکه عناوین زیر را ارسال نمی کنید از شما کمال تشکر را دارم
" تو انجمن سرچ کن هست
" در موردش زیاد بحث شده
" توضیحات کتبی بدون کد
ارادت مند شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.