ctrain 38 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید. من یه Imageview دارم که داخل یه Scrollview قرار گرفته. میخوام width خودشو با width اسکرول ویو تنطیم کنه یعنی بزرگ شه اونم بزرگ شه. راستی ایمیج ویو رو تو اکتیویتی تعریف کردم و دیزاینر نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ فک کنم اسکرول ویو فقط پنلو قبول میکنه اینو یه تستی بزن خود تکمیلش کن (ببخشید بدون برنامه نوشتم ) dim p1 as panel dim image as imageview sv.panel.addview(p1,0,0,100%x,100%Y) pl.addview(image,0,0,p1.width,p1.higth) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ ImageView1.Width=ScrollView1.Width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ مررسی ولی قبلا زدم و نشد. اینطوری نوشتم Sv.panel.addview(image, 0, top,, 100% x, 100% y) Image.width = sv.width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بیاید ی پنل بسازید و عکس مورد نظرتون رو بندازین پس زمینه یا Background پنل بعدش پنلو داخل اسکرول ویو ادد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ctrain 38
سلام و خسته نباشید.
من یه Imageview دارم که داخل یه Scrollview قرار گرفته. میخوام width خودشو با width اسکرول ویو تنطیم کنه یعنی بزرگ شه اونم بزرگ شه. راستی ایمیج ویو رو تو اکتیویتی تعریف کردم و دیزاینر نیست.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.