amirsafari 116 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان به دلایلی نمیتونم از کتابخانه arialib استفاده کنمخواستم بدونم بدون کتابخانه با چه کدی میتونم عکس اشتراک بزارم* آیا ممکنه همراه عکس یه متن هم باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ Dim r As Reflector Dim f As Object f = r.CreateObject2("java.lang.String", Array As Object(File.DirInternal&"/"&cur.GetString("img")), Array As String("java.lang.String")) Dim share As Intent Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("image/*") share.PutExtra("android.intent.extra.STREAM", r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", _ Array As Object(f), Array As String("java.lang.String"))) share.WrapAsIntentChooser("Share JPG") StartActivity(share) کد رو پیدا کردم یه نفر بهم بگه ادرس عکس رو کحا باید بدیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hpdownload 0 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام اگرچند تا فایل رو بخواهیم با این روش ارسال کنیم چطور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ File.DirInternal&"/"&cur.GetString("img") اینجا آدرس رو مشخص کرده. البته نام فولدرش هم از دیتابیس دریافت میکنه شما میتونید جاش چیز دیگه بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اینجا آدرس رو مشخص کرده. البته نام فولدرش هم از دیتابیس دریافت میکنه شما میتونید جاش چیز دیگه بذارید. ادرس زیرو چطوری بدم بهش؟؟؟ فولدر هم نداره file.direinternal,filename لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ ادرس زیرو چطوری بدم بهش؟؟؟ فولدر هم نداره file.direinternal,filename اقا پژمان گفتن که از دیتابیس میگیره کرسر که نوشته شده اشاره گر دیتابیس هستش میتونی به جاش چیز دیگه بنویسی Dim r As Reflector Dim f As Object f = r.CreateObject2("java.lang.String", Array As Object(File.DirInternal&"1.jpg"), Array As String("java.lang.String")) Dim share As Intent Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("image/*") share.PutExtra("android.intent.extra.STREAM", r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", _ Array As Object(f), Array As String("java.lang.String"))) share.WrapAsIntentChooser("Share JPG") StartActivity(share) دقت کن از قسمت حافظه داخلی اومدم عکسی به اسم 1 رو انتخاب کردم برای اشتراک گذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اقا پژمان گفتن که از دیتابیس میگیره کرسر که نوشته شده اشاره گر دیتابیس هستش میتونی به جاش چیز دیگه بنویسی Dim r As Reflector Dim f As Object f = r.CreateObject2("java.lang.String", Array As Object(File.DirInternal&"1.jpg"), Array As String("java.lang.String")) Dim share As Intent Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("image/*") share.PutExtra("android.intent.extra.STREAM", r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", _ Array As Object(f), Array As String("java.lang.String"))) share.WrapAsIntentChooser("Share JPG") StartActivity(share) دقت کن از قسمت حافظه داخلی اومدم عکسی به اسم 1 رو انتخاب کردم برای اشتراک گذاری خیلی منطقیه ولی اینا رو تست کردم مثل این که ادرس حافظه داخلی این نیست یعنی به این صورت نمیشناسدش ادرس رو به صورت string میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی منطقیه ولی اینا رو تست کردم مثل این که ادرس حافظه داخلی این نیست یعنی به این صورت نمیشناسدش ادرس رو به صورت string میگیره به صورت استرینگ به اینصورت در میاد داخل گوشی های مختلف فرق داره یکی ممکنه رووت گوشیش mnt باشه یکی دیگه ممکنه storage باشه ولی شما بدون اینکه Storage یا mnt رو بنویسی تست کن "/storage/sdcard1/esm poshe ya file" "/mnt/sdcard1/esm poshe ya file" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام
دوستان به دلایلی نمیتونم از کتابخانه arialib استفاده کنم
خواستم بدونم بدون کتابخانه با چه کدی میتونم عکس اشتراک بزارم
* آیا ممکنه همراه عکس یه متن هم باشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.