Radius 89 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ببخشید اگه بعضی از ویدیو ها رو دیده باشید میبینید که یک متن رو میاد کلمه به کلمه مینویسه آیا همچین کاری توی b4a ممکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان راهنمایی میکنید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اگه منظورتون حرکت متن بصورت تایپی هست این تاپیک رو نگاه کنید... http://answercenter.ir/topic/58-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ چندین کتابخونه داخل سایت مرجع برای این کار من دیدم نگاهی بیاندازید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ این کد یه جور افکته Dim text1,index As String text1 = " تست 1 "& CRLF &" تست 2 "& CRLF & " تست 3 " ptext.Text = text1.SubString2(0, index) index = index + 1 If index = text1.Length + 1 Then index = 0 End If از تست 1 تا تست 3 شروع میکنه به نمایش دادن شاید بدردت بخوره چندین کتابخونه داخل سایت مرجع برای این کار من دیدم نگاهی بیاندازید. اسمی یا لینکی ازشون دارین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک فکر میکنم قدیمی باشه ولی سوال دارم دیگه میخواستم بدونم میشه سرعت تایپ کردن رو افزایش داد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام
ببخشید اگه بعضی از ویدیو ها رو دیده باشید میبینید که یک متن رو میاد کلمه به کلمه مینویسه
آیا همچین کاری توی b4a ممکنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.