wryakamangar 10 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام اساتید انجمن لطفا راهنمایی کنن من ی گالری عکس دارم که وقتی ی باتن رو فشار میدی ی عکس رو نشون میده سورسشو تو انجمن دانلود کردم حالا میخاستم ببینم میتونم رو تک تک عکسها زووم کنم؟کدش چط.ریه؟با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ نیاز نیست دکمه بذاری با کتابخونه PinchZoomAndMove با لمس این کارو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ میشه لطف کنی و کتابخانه رو بزاری ندارمش و توb4aهم نتونستم بگیرم باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ پیوست شد! PinchZoom.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ کتابخونه رو دانلود کردم و به b4aهم معرفیش کردم اما درست نشد و نمیتونم عکسهارو زووم کنم!!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی ممنون تیک کتابخونه رو هم زدم اما نمیشه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من یک imageviewدارم که عکسهام تو اون لود میشه حالامیخام اون عکسها زووم بشه،امکانش هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
wryakamangar 10
با سلام
اساتید انجمن لطفا راهنمایی کنن
من ی گالری عکس دارم که وقتی ی باتن رو فشار میدی ی عکس رو نشون میده سورسشو تو انجمن دانلود کردم حالا میخاستم ببینم میتونم رو تک تک عکسها زووم کنم؟کدش چط.ریه؟با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.