amirsafari 116 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواسم بدونم چطور میشه وضعیت باز بودن کیبرد رو چک کرد و دونست که ایا باز هست یا خیر و این که اگر باز بود چطور میشه ارتفاعش رو به دست اورد یعنی بدونم ارتفاع کیبرد چقدره مممون از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شایدم بدردت نخوره ولی از سورس زیر استفاده کن ببین http://s7.picofile.com/file/8236364876/IME.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ برای فهمیدن باز یا بسته بودن کیبورد (دقیقا از یه تاپیک دیگه کپی کردم) : Dim ref As Reflector ساب زیر روایجاد کنید : Sub HardwareKeyboardPresent As Boolean ref.Target = ref.GetContext ref.Target = ref.RunMethod("getResources") ref.Target = ref.RunMethod("getConfiguration") Dim keyboard As Int = ref.GetField("keyboard") Return keyboard <> 1 'KEYBOARD_NOKEYS - return true if keyboard, else return false End Sub حالا اینجوری تست کنید If KeyboardPresent = False Then 'کیبورد مخفیه Else If KeyboardPresent = True Then 'کیبورد بازه End If و برای گرفتن عرض کیبورد کتابخانه IME رو تیک بزنید و: dim im as IME فعال سازی: im.Initialize("im") im.AddHeightChangedEvent و ایجاد رویداد زیر: Sub im_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) ToastMessageShow(NewHeight,False) End Sub اگه میخواین ادیت تکست رو ببرید بالای کیبورد بگید تا راهنمایی کنم چون یکم بحثش جداست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ برای فهمیدن باز یا بسته بودن کیبورد (دقیقا از یه تاپیک دیگه کپی کردم) : Dim ref As Reflector ساب زیر روایجاد کنید : Sub HardwareKeyboardPresent As Boolean ref.Target = ref.GetContext ref.Target = ref.RunMethod("getResources") ref.Target = ref.RunMethod("getConfiguration") Dim keyboard As Int = ref.GetField("keyboard") Return keyboard <> 1 'KEYBOARD_NOKEYS - return true if keyboard, else return false End Sub حالا اینجوری تست کنید If KeyboardPresent = False Then 'کیبورد مخفیه Else If KeyboardPresent = True Then 'کیبورد بازه End If و برای گرفتن عرض کیبورد کتابخانه IME رو تیک بزنید و: dim im as IME فعال سازی: im.Initialize("im") im.AddHeightChangedEvent و ایجاد رویداد زیر: Sub im_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) ToastMessageShow(NewHeight,False) End Sub اگه میخواین ادیت تکست رو ببرید بالای کیبورد بگید تا راهنمایی کنم چون یکم بحثش جداست... وااااقعا مچکرم بابت تموم این راهنمایی هاا دقیقا میخوام edittext رو ببرم بالا اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ وااااقعا مچکرم بابت تموم این راهنمایی هاا دقیقا میخوام edittext رو ببرم بالا اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم تو سورس من باتن میبره بالا شما بیا تغییرش بده البته با اجازه آقا پژمان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ وااااقعا مچکرم بابت تموم این راهنمایی هاا دقیقا میخوام edittext رو ببرم بالا اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم کد زیر رو اضافه کنید به مانیفست: SetActivityAttribute(myactivity, android:windowSoftInputMode, adjustResize|stateHidden) جای myactivity نام اکتیویتی تون رو بنویسید تعریف: Dim ky As IME فعال سازی: ky.Initialize("ky") ky.AddHandleActionEvent(EditText1) ky.AddHeightChangedEvent و اضافه کردن رویداد زیر: Sub ky_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) EditText1.Top = NewHeight - EditText1.Height End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ کد زیر رو اضافه کنید به مانیفست: SetActivityAttribute(myactivity, android:windowSoftInputMode, adjustResize|stateHidden) جای myactivity نام اکتیویتی تون رو بنویسید تعریف: Dim ky As IME فعال سازی: ky.Initialize("ky") ky.AddHandleActionEvent(EditText1) ky.AddHeightChangedEvent و اضافه کردن رویداد زیر: Sub ky_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) EditText1.Top = NewHeight - EditText1.Height End Sub ممنون ولی با تغییر دادن top در edittext اون مقادیر بالایی که توش ادد شده میره خارج از صفحه چطور میتونم ارتفاعو عوض منم توی برنامه ی من یه edittext به صورت تمام صفحس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون ولی با تغییر دادن top در edittext اون مقادیر بالایی که توش ادد شده میره خارج از صفحه چطور میتونم ارتفاعو عوض منم توی برنامه ی من یه edittext به صورت تمام صفحس جای EditText1.Top بنویسید EditText1.Height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ جای EditText1.Top بنویسید EditText1.Height بله این کد رو بلدم اینرو زدم EditText1.Height=EditText1.Height-NewHeight این نتیجشه که درست نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ بله این کد رو بلدم اینرو زدم EditText1.Height=EditText1.Height-NewHeight این نتیجشه که درست نیست به این صورت بنویسید درست میشه. Sub ky_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) edittext1.Height = NewHeight End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ برای فهمیدن باز یا بسته بودن کیبورد (دقیقا از یه تاپیک دیگه کپی کردم) : Dim ref As Reflector ساب زیر روایجاد کنید : Sub HardwareKeyboardPresent As Boolean ref.Target = ref.GetContext ref.Target = ref.RunMethod("getResources") ref.Target = ref.RunMethod("getConfiguration") Dim keyboard As Int = ref.GetField("keyboard") Return keyboard <> 1 'KEYBOARD_NOKEYS - return true if keyboard, else return false End Sub حالا اینجوری تست کنید If KeyboardPresent = False Then 'کیبورد مخفیه Else If KeyboardPresent = True Then 'کیبورد بازه End If و برای گرفتن عرض کیبورد کتابخانه IME رو تیک بزنید و: dim im as IME فعال سازی: im.Initialize("im") im.AddHeightChangedEvent و ایجاد رویداد زیر: Sub im_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) ToastMessageShow(NewHeight,False) End Sub اگه میخواین ادیت تکست رو ببرید بالای کیبورد بگید تا راهنمایی کنم چون یکم بحثش جداست... سلام به همه دوستان من دنبال اینم که فقط بدونم کیبورد بازه یا نه این روشی هم که اقا پژمان گفتند رو انجام دادم ولی خب همیشه بسته بودن رو اعلام میکنه ... کسی راه حلی برای تشخیص باز بودن یا بسته بودن کیبورد داره راهنمایی کنه لطفا ممنون از همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان من دنبال اینم که فقط بدونم کیبورد بازه یا نه این روشی هم که اقا پژمان گفتند رو انجام دادم ولی خب همیشه بسته بودن رو اعلام میکنه ... کسی راه حلی برای تشخیص باز بودن یا بسته بودن کیبورد داره راهنمایی کنه لطفا ممنون از همه دوستان شما میخوای هر زمان باش شد با خبر بشی؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimoeini 0 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان من میخوام هر زمان که کیبورد بسته شد بصورت خودکار به من توست مسیج بده ینی یه حلقه ای که خودش چک کنه کیبورد ادیت تکس بازه یا بسته چیکار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ به این صورت بنویسید درست میشه. Sub ky_HeightChanged (NewHeight As Int, OldHeight As Int) edittext1.Height = NewHeight End Sub کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ کار نمیکنه یعنی رو هر گوشی ای یه مقداری داره این newheight لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان میخواسم بدونم چطور میشه وضعیت باز بودن کیبرد رو چک کرد و دونست که ایا باز هست یا خیر
و این که اگر باز بود چطور میشه ارتفاعش رو به دست اورد
یعنی بدونم ارتفاع کیبرد چقدره
مممون از شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.