pedro 642 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان بنده میخاسم sdk رو آپدیت کنم دقیقن باید کدوم پوشه هارو جایگزین کنم؟ ورژن ۲۴.۴.۱ رو دانلود کردم برا خودم ورژن ۲۱ هست! راستش برا این میخام آپدیتیش کنم چون برا راه اندازی متریال ی اروری داشتم ک تو سایت مرجع ارل گف برا حلش باید sdk بروز بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ درود باید فایل هعایی که الان دانلود کردید رو در پوشه ای که اس دی کا هست بریزید و اگر هم ارور داد که جایگزین کنم / اضافه کنم با یه اسم دیگه و... جایگزین رو بزنید بعد خودش خود به خود اپدیت میشه + برای متریال هم فقط پوشه support مورد نیاز است ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام .api 24 رو میخوام دانلود کنم فقط .لینکشو دارین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، alinoori گفته است : سلام .api 24 رو میخوام دانلود کنم فقط .لینکشو دارین؟ دانلود API 24 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ درود باید فایل هعایی که الان دانلود کردید رو در پوشه ای که اس دی کا هست بریزید و اگر هم ارور داد که جایگزین کنم / اضافه کنم با یه اسم دیگه و... جایگزین رو بزنید بعد خودش خود به خود اپدیت میشه + برای متریال هم فقط پوشه support مورد نیاز است ! ارع برا متریال فقد support کفایت میکنه ولی من ی اروری داشتم ک توی انجمن جوابشو نگرفتم توی سایت مرجع ارل گف sdk باید اپدیت بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pedro 642
سلام دوستان بنده میخاسم sdk رو آپدیت کنم دقیقن باید کدوم پوشه هارو جایگزین کنم؟ ورژن ۲۴.۴.۱ رو دانلود کردم برا خودم ورژن ۲۱ هست! راستش برا این میخام آپدیتیش کنم چون برا راه اندازی متریال ی اروری داشتم ک تو سایت مرجع ارل گف برا حلش باید sdk بروز بشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.