SG1393 61 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ sliding menu wrapper.jar sliding menu wrapper.xml تو پوشه ba4 قسمت library کپی شون کردم ولی موقع اجرا با همچین خطایی مواجه شدم کسی می تونه کمکم کنه ممنون می شم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ هموطن باید اسمی که توی ارور میگه با اسم فایلی که کپی میکنین دقیقل یکی باشه ، یعنی اسم فایل باید slidingmenu.jar باشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ هموطن باید اسمی که توی ارور میگه با اسم فایلی که کپی میکنین دقیقل یکی باشه ، یعنی اسم فایل باید slidingmenu.jar باشه ممنونم از لطفتون حتما امتحانش میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkm82 2 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ در در 1394/11/12, 15:58:32، امین شاهدی گفته است : هموطن باید اسمی که توی ارور میگه با اسم فایلی که کپی میکنین دقیقل یکی باشه ، یعنی اسم فایل باید slidingmenu.jar باشه سلام منم همین مشکل رو دارم ولی اسمشو تغییر دادم با ارور دیگه ای میده اررورش اینه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ داداش این ارور کتابخونس. اول مسیر کتابخونه رو چک کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.