mahdavifar 20 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان بنده زمانی که پروژه هام رو باز می کنم به من اخطار میده که پوشه ی library شما رو پیدا نکرده در اصل پوشه ی کتابخانه ی من در مسیری که بلا بوده الان نیست و گویا حذف شده... چاره چیه؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ یه پوشه درسته کن لایبرری ها رو بریز داخلش و آدرسش بده به بیسیک همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ یه پوشه درسته کن لایبرری ها رو بریز داخلش و آدرسش بده به بیسیک همین خب لایبرری هام ینی کلا حذف شدند؟ از کجا فایل های لایبرری رو بیارم در پوشه ی جدید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خب لایبرری هام ینی کلا حذف شدند؟ از کجا فایل های لایبرری رو بیارم در پوشه ی جدید.... خب دانلود کن توی انجمن هم کتابخونه ها هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdavifar 20
سلام دوستان
بنده زمانی که پروژه هام رو باز می کنم به من اخطار میده که پوشه ی library شما رو پیدا نکرده
در اصل پوشه ی کتابخانه ی من در مسیری که بلا بوده الان نیست و گویا حذف شده...
چاره چیه؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.