رفتن به مطلب

نسخه جدید کافه بازار

esmaeil76

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان حتما شما هم ایمیل بازار رو مبنی بر نسخه ازمایشی بازار رو دریافت کردید. من نصب کردم خوب بود فقط می تونست تو صفحه اول یه بخش به انتخاب تصادفی برنامه ها اختصاص داده می شد به خودشون هم ایمیل زدم . شما هم بررسی کنید و نظرات خودتون رو ارسال کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم نسخه 7 بازار یه جورایی مثل گوگل پلی شده.

http://cafebazaar.ir/static/download/Bazaar-7.0.0-beta.apk

لینک ارسال

آقا قسمت "تازه ها" که بخش کلیدی هر مارکتی هست ، حذف شده.

اینجوری کاربران هم از کافه بازار فرار میکنند چون یکنواخت میشه.

این هم کاملا به ضرر ما توسعه دهنده هاست.بخاطر اینکه برنامه ها دیگه توسط کاربر دیده نمیشه.

لینک ارسال

آقا قسمت "تازه ها" که بخش کلیدی هر مارکتی هست ، حذف شده.

اینجوری کاربران هم از کافه بازار فرار میکنند چون یکنواخت میشه.

این هم کاملا به ضرر ما توسعه دهنده هاست.بخاطر اینکه برنامه ها دیگه توسط کاربر دیده نمیشه.

اره خیلی بده این قضیه

من همین چند دیقه پبش بهشون ایمیل زدم شمام اقدام کنید تا بلکه بزارن

لینک ارسال

یعنی هی دارن خرابکاری میکنن هی خراب کاری 

من نمیدونم اینا برنامه ریزی ندارن یعنی خدایش موندم تو کار اینا

دوستان همه ایمیل بدید و به این کاره بازار و حذف کردن بخش تازه ها اعتراض کنید

--------------------------------------------------------------------------------

با این کار میخوان هم از عدد پول دربیارن هم از خوده کافه بازار به خدا این نهایت نامردی در حق ما برنامه نویساست :sorry:

لینک ارسال

ایملی که من فرستادم دوستان میتونید کمی تغییرات بدید و بفرستید برای بازار

با سلام

با این تغییراتی که کافه بازار در نسخه بتا انجام داده است به نظره بنده نه به سود کافه بازار خواهد بود و نه توسعه دهنده و نه کاربر

لطفا بخش تازه ها رو به پنل بازار اضافه کنید این تغییرات بازار در انجمن ها برنامه نویسی سرو صدایی زیادی به پا کرده است و بیش از 90درصد توسعه دهنده ها از این تغییرات جدید  بازار بشدت انتقاد دارند

بازار برای جلب کاربران بیشتر میتواند به روش های مختلف تبلیغ کن 
بازار میتواند با پیاد سازی الگریتمی مانند سایت مایکت (صدرو مجوز از سایت) باعث هرچه بهتر شدن کافه بازار شود

یکی از کارهایی که باعث میشود کافه بازار مشتریان خود را از دست دهد همین آپدیت پی درپی بازار میباشد که هر دفع که آپدیت میشود تغییرات زیادی میکند و کاربران در استفاده از آن دچاره مشکل میشوند

و در اخر از شما عزیزان کافه بازار خواهشمندیم که بخش تازه ها را به برنامه اضافه کنید

با تشکر
لینک ارسال

اما بخش درون پرداختش خیلی خوب شده

همه برنامه ها دیده میشه

لینک ارسال

اطمینان داشته باشید فروش تو این چیدمان بیشنر میشه........نگران بخش تازه ها نباشید

لینک ارسال

سلام

خب من تو دو کلمه میگم : "گنننننندددد زدن"

اینم ایمیل من به بازاره :

سلام

با توجه به اینکه شما بنده رو جز توسعه دهنده ها به حساب نیاوردین و به من ایمیل ندادین برای نسخه Beta بنده از گروه هایی که دوستان برنامه نویس بودن برنامه رو دانلود کردم :| و یکم نظرم رو سختگیرانه تر کردم...

خب اول بگم که بازار تا چند مدت پیش روی طراحیش خیلی مانور میداد و الان با این طراحی اصلا خوب نیست و هیج اصولی رو توی طراحی متریال هست رعایت نکرده؛ مثلا :

-رنگ ها

-transition ها

-اندازه ها

و ...

همچنین UX در طراحی متریال بسیار مهم هست که توی این نسخه اصلا بهش توجه نشده و واقعا رابط کاربری گنگی داره...

و نرم افزار به دلیل وجود نداشتن Transition ها بسیار خشک هست و تجربه کاربری واقعا بدی به آدم دست میده ...

همینطور در صفحه نمایش توضیحات برخی برنامه ها دیده میشه که آیکون مشکل پیدا کرده که مطمئنا باید! رفع شه وگرنه خیلی بد میشه و آیکون برنامه ها خراب نشون داده میشه و توسعه دهنده ها خیلی ناراضی میشن

و نکته خیلی مهم تر!

باز هم به درد توسعه دهنده ها درمانی ندادید!!!

خیلی از توسعه دهنده ها از جمل خودم به شما ایمیل دادن که مثل مارکت مایکت گارانتی و صدور مجوز رو قرار بدین اما باز هم همون آش و همون کاسه...

):

و یکی از مهمترین ایراد های برنامه که خیلی به ضرر توسعه دهنده ها ( و به طبع خود شما ) هست نبودن بخش تازه ها ( تازه های همه بخش ها در یک قسمت ) در این نسخه هست که باعث میشه برنامه ها دیده نشن

از بدی ها گفتم...

از خوبی ها هم میگم ...

سرعت اتصال به سرور و دریافت اطلاعات از اون واقعا بالا رفته به نظرم و دیده میشه !

همینطور زیاد شدن تعداد برنامه ها در صفحه اول که به نفع ما ( و شما ) هست ...

و همینطور بنظرم غیر از این که صفحه توضیحات برنامه گاهی آیکون رو بد نشون میده و با سوایپ کردن به تب های مختلف نمیشه رفت ، اما اطلاعات بهتر و واضح تر نشون داده میشه ...

و همینطور میخواستم دلیل اینکه بنده رو توسعه دهنده به حساب نیاوردین با اینکه تا چند وقت پیش که برنامه ها مو لغو انتشار نکرده بودم 3-4 تا برنامه داشتم تو بازار .

با تشکر از این که خوندین نظرمو و امیدوارم بهش توجه کنین . (:

لینک ارسال

اطمینان داشته باشید فروش تو این چیدمان بیشنر میشه........نگران بخش تازه ها نباشید

میشه توضیح بدین چجوری بیشتر میشه؟!!

لینک ارسال

با سلام و تشکر
برنامه از سرعت دانلود  خوب شده ولی چنتا مورد بود ک ایراد داشت
یکی اینکه حذف تازه ها در نسخه جدید باعث میشه برنامه نویسان تازه وارد و کسانی ک نمیتونن برای برنامشون تبلیغات کنند تعداد دانلود هاشون بشدت کم میشه.و این به نفع هیشکی نیست. یه باگ هم من برخوردم.هنگام نصب اتوماتیک داخل گوشیهای روت شده برنامه فورس‌کلوز میشه گردش بین صفحات هم اصلا روان نیست
باتشکر از بازار

لینک ارسال

سلام دوستان من یک مشکل دیدم میخواستم ببینم ایا برای شما هم اینجوریه

وقتی به صفحه دست نمیزنی روی علامت ستاره ها( مثلا توی قسمت سرچ) یه کادر سیاه میاد

لینک ارسال

ظاهرا بازار تصمیم خودش رو برای حذف تازه ها گرفته نظرات توسعه دهندگان بی فایدست.

لینک ارسال

دوستان یکی بیاد با هم کمک کنیم چند دستی این نوار برنامه ها تو آپدیت جدیدو اینور اونور کنیم |:

چقدر چقره :| انگار رو تاچ گوشی شربت ریخته خشک شده :shout: 

اینم نظرم مثل همیشه رسمی حرف نزدم

سلام خسته نباشید بابت اپدیت جدید
ببخشید میخوام رک بگم یه نکته ای رو
قسمت تازه ها رفت
خب من و کسایی که مثل من برنامه مینویسن نا امید شدن |:
خب شما دارین نظر منو میخونین دوست دارین به یه نتیجه برسید
بنظر من تازه هارو اضافه کنید و امیدوارم که به این نتیجه برسید که تازه ها اضافه بشه
ببخشیدا شاید من اونقدر تخصص نداشته باشم ولی آپدیت یعنی یه مشکلی برطرف بشه یا یه امکاناتی اضافه بشه نه اینکه حذف بشه

موفق باشید تیم بازار

لینک ارسال

دوستان یه گزینه ای دیدم که نوشته " پس دادن برنامه "!!!!!
نوشته تا 3 روز میتونید برنامه ای رو که خریدیدپس بدید ؟؟؟!!!
این قبلا بود یا جدید اضافه شده ؟؟

لینک ارسال

من که خوشم اوم

طرح دیزاین و .. خیلی قشنگ شده 

باید خیلی وقت پیش این کار رو میکردن

لینک ارسال

عینو جواب فرستادم:

سلام

این  نظر شخصی منه 

مزایا :

بنر بالایی بهتره و اینکه خودش عوض میشه آپشن خوبیه 

تنظیمات و راهنما مکان خوبی داره

منوی پایینی هم در دسترسه

فونت جای کار داره ولی اندازش خوب انتخاب شده رو گوشی ها و تبلتهای مختلف خواناست

این قسمت تازه ها کو؟ خیلی گشتم نبود

معایب از نظر بنده:

لمس برنامه ها به طرفین تو صفحه اصلی افتضاحه!!

خود رابط خیلی خشکه

رنگ بندی و ایکونها اصلا جالب نیس. هیچ اتفاق خاصی نمی افته اگر بازار از رنگ قرمز یا آبی یا هر رنگ دیگه ای استفاده کنه!!

ما دلمون به این تازه ها خوشه. من خودم یه توسعه دهندم ولی اولین کارم اینه که ببینم تو  تازه  ها چی اومده. ریزه کاری های کافه بازار خیلی بهتر شده فقط یه سوال دارم از خدمتون :

لینک ارسال

بنظر من افتضاح شده .

شما اگر دنبال ui مناسب هستید مارکت های مایکت و ایران اپس رو ببینید . واقعا عالی کار شدن

20  نکته ی منفی در دیزاین بازار در نسخه ی جدید

1. استاندراد نبودن رنگ اصلی اکتیویتی طبق مستندات متریال گوگل رنگ اصلی باید #fafafa انتخاب شود که متاسفانه رنگ #ffffff انتخاب شده که ظاهری زشت به بازار داده است.

2.رنگ استاتوس بار یا همان نوار نوتیفیکشن بالا به هیچ عنوان استاندارد انتخاب نشده در واقع هیچ رنگی به استاتوس داده نشده طبق مستندات گوگل این رنگ باید 200 واحد از رنگ تولبار پررنگ تر باشد متاسفانه شاهد بر این هستیم تنها استاتوس بار رو بی رنگ کردن و اکتیویتی زیر آن کشیده شده.

3.برای نمایش برنامه ها طبق استاندارد متریال گوگل باید از کارد ویو استفاده شود که در نسخه ی جدید بازار از هیچ کارد ویوی استفاده نشده .

4.آیکون بک به هیچ عنوان آیکون بک استاندارد متریال نمی باشد .

5.اندازه تولبار طبق استاندارد گوگل باید 56 دیپ باشد که رعایت نشده.

6.تولبار باید دارای 8 دیپ شادو (سایه) باشد. که متاسفانه این مورد نیز رعایت نشده.

7.متاسفانه بر روی تبلت ها با خورده شدن متن برنامه ها روبه رو هستیم .

8.صفحه ی اول بسیار شلوغ کار شده و صرفا روی تعداد خاصی اپلیکیشن تمرکز شده.

9.اسکرول ها اصلا روان نیست و یک جور لگ دارند.

10.متاسفانه Ux  بسیار ضعیف کار شده و تعداد زیادی از اپلیکیشن ها با این ux نابود خواهند شد.

11.متاسفانه دیزاین بر روی تبلت ها با مشکلات بسیار عدیدی روبرو هست مثلا ارتفاع تولبار و ...

12.سایر صفحات به نسبت صفحه ی اول از افت شدیدی در دیزاین برخوردار هستن و تمرکز فقط بر روی صفحه ی اول می باشد.

13.ایکون های تولبار به هیچ عنوان آیکون های متریال نیستند و و مکان قرار گیری آیکون ها به هیچ عنوان استاندارد متریال نیست.یکی راست ، یکی چپ چیزی که گوگل اصلا توصیه نکرده .

14.تمرکز بیش از حد به رنگ سفید غیر استاندراد در دیزاین.

15.استاندارد نبود مکان آیکون شناور .

16.جدایی بدون دلیل بخش نظر دهی از صفحه ی برنامه .

17.طراحی بیشتر که به استاندارد متریال نزدیک باشد به طراحی وب نزدیک هست .

18.رعایت نشدن استانداردهای متریال گوگل در انتخاب رنگ ها ، آیکون ها و ...

1. طراحی فانتزی و قدیمی بجای طراحی ساده و متریال

20.استاندارد نبودن دیالوگ ها و رعایت نکردن نکات استاندارد متریال برای دیالوگ.

تمامی این نکات از بخش مستندات متریال گوگل گرقته شده است و

https://www.google.com/design/spec/material-design/introduction.html

لینک ارسال

دوستان قسمت تازه هست

هر بخش ی تازه ها داره

مثلا برید آب و هوا اون پایین نوشته برنامه هایی ک به تازگی در این بخش منتشر شده اند

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...