رفتن به مطلب

نسخه جدید کافه بازار

esmaeil76

ارسال‌های توصیه شده

بچه ها زیاد نگران حذف تازه ها نباشید چون فرقی به حالمون نداره وضعیت فروش بازار افتضاحه امروز از ساعت ۳ یه برنامه زدم ۳ تا فروش داشته.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ی نامه زدم براشون به این شرح:

با توجه به شرایط پیش آمده و نسخه جدید شما و حذف کردن بخش تازه هانتیجه ای به دست نمیاد جز این که شما به هرنحوی دوس دارید پول در بیارید.سیاست جدید شما برای پولدارتر شدن هرچه بیشتر سیستم عدد و شماس.واین برای تمام توسعه دهندگان مشهود قطعا...

·در جواب نوشتن
سلام،

دوست عزیز، نسخهٔ ارسال شده جنبهٔ آزمایشی داشته و هدف از ارسال آن به شما توسعه‌دهندگان گرامی دریافت بازخورد بوده است. متناسب با نظرات شما نسخهٔ نهایی بازار مورد اصلاح قرار گرفته و در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

با احترام و آرزوی موفقیت٬
یادگاری

به نظرم تا میتونید به بازار ایمیل بزنید.

دارن از سیساستشون برمیگردن

(#LNNAN2A9Z4QMN4935AP)

لینک ارسال

بنظر من افتضاح شده .

شما اگر دنبال ui مناسب هستید مارکت های مایکت و ایران اپس رو ببینید . واقعا عالی کار شدن

20  نکته ی منفی در دیزاین بازار در نسخه ی جدید

1. استاندراد نبودن رنگ اصلی اکتیویتی طبق مستندات متریال گوگل رنگ اصلی باید #fafafa انتخاب شود که متاسفانه رنگ #ffffff انتخاب شده که ظاهری زشت به بازار داده است.

2.رنگ استاتوس بار یا همان نوار نوتیفیکشن بالا به هیچ عنوان استاندارد انتخاب نشده در واقع هیچ رنگی به استاتوس داده نشده طبق مستندات گوگل این رنگ باید 200 واحد از رنگ تولبار پررنگ تر باشد متاسفانه شاهد بر این هستیم تنها استاتوس بار رو بی رنگ کردن و اکتیویتی زیر آن کشیده شده.

3.برای نمایش برنامه ها طبق استاندارد متریال گوگل باید از کارد ویو استفاده شود که در نسخه ی جدید بازار از هیچ کارد ویوی استفاده نشده .

4.آیکون بک به هیچ عنوان آیکون بک استاندارد متریال نمی باشد .

5.اندازه تولبار طبق استاندارد گوگل باید 56 دیپ باشد که رعایت نشده.

6.تولبار باید دارای 8 دیپ شادو (سایه) باشد. که متاسفانه این مورد نیز رعایت نشده.

7.متاسفانه بر روی تبلت ها با خورده شدن متن برنامه ها روبه رو هستیم .

8.صفحه ی اول بسیار شلوغ کار شده و صرفا روی تعداد خاصی اپلیکیشن تمرکز شده.

9.اسکرول ها اصلا روان نیست و یک جور لگ دارند.

10.متاسفانه Ux  بسیار ضعیف کار شده و تعداد زیادی از اپلیکیشن ها با این ux نابود خواهند شد.

11.متاسفانه دیزاین بر روی تبلت ها با مشکلات بسیار عدیدی روبرو هست مثلا ارتفاع تولبار و ...

12.سایر صفحات به نسبت صفحه ی اول از افت شدیدی در دیزاین برخوردار هستن و تمرکز فقط بر روی صفحه ی اول می باشد.

13.ایکون های تولبار به هیچ عنوان آیکون های متریال نیستند و و مکان قرار گیری آیکون ها به هیچ عنوان استاندارد متریال نیست.یکی راست ، یکی چپ چیزی که گوگل اصلا توصیه نکرده .

14.تمرکز بیش از حد به رنگ سفید غیر استاندراد در دیزاین.

15.استاندارد نبود مکان آیکون شناور .

16.جدایی بدون دلیل بخش نظر دهی از صفحه ی برنامه .

17.طراحی بیشتر که به استاندارد متریال نزدیک باشد به طراحی وب نزدیک هست .

18.رعایت نشدن استانداردهای متریال گوگل در انتخاب رنگ ها ، آیکون ها و ...

1. طراحی فانتزی و قدیمی بجای طراحی ساده و متریال

20.استاندارد نبودن دیالوگ ها و رعایت نکردن نکات استاندارد متریال برای دیالوگ.

تمامی این نکات از بخش مستندات متریال گوگل گرقته شده است و

https://www.google.com/design/spec/material-design/introduction.html

سلام 

به نظر من هم اصلا از لحاظ UX خراب کرده تو این نسخه ظاهر و چیدمانش عین برنامه های نسبتا قدیمی اندروید شده ، جستجو رو هم اومده کلا یه قسمت جدا براش گذاشته که به دل من ننشست اما لمسش رو امتحان کردم خیلی خوب  بود با این که گوشی من یه گوشیه ضعیفه.

من تا حالا توی برنامه هام از متریال استفاده نکردم اما یه سوال برام پیش اومده   مگه قراره توی طراحی متریال همه برنامه ها طبق استاندارد ها و اصول گوگل باشن اینطوری که فک کنم  برنامه ها رنگ بندی و بقیه چیزاشون تقریبا شبیه هم میشه  و اینطوری یه جورایی برنامه ها شبیه هم میشن که روی کاربر تاثیر منفی داره ؟

لینک ارسال

یه ایرادی دیگه ای که داره اینه که امتیاز برنامه حذف شده ؟ یعنی دیگه نمیدونی این برنامه چه امتیازی آورده؟

لینک ارسال

در این نسخه، که به باور ما بزرگترین به‌روزرسانی بازار از ابتدای آن است

به نظر من که اصلا این طور نیست . خیلی هم نسخه بدی شده :) نسخه 6 بسیار بهتر از 7 بتا هست .

محیط کاربری که اصلا مناسب نیست و هیچ چیز آن شبیه به متریال نیست .

برخی مشکلات :

کوچک بودن اکشن بار :)

در قسمت جستجو تب هاست پایین اگر ثابت باشد بهتر است ، الان کیبورد که باز میشود به بالای کیبورد می آید و وقتی کیبورد بسته شود 1-2 ثانیه همان بالا میماند که اصلا نیازی نیست به بالا بیاید .

همچنین لیست برنامه ها در موبایل بنده 4 تا هست ( مثلا تازه های برگزیده 4 برنامه کنار هم قرار گرفته که به صورت اسلاید قابل چپ و راست کردن هست) که این 4 تا برای موبایل من زیاد جالب نیست چون برنامه چهارم از سمت راست به صورت نصفه است .

استفاده از بنر های تبلیغاتی متعدد باعث کند شدن سرعت لود میشود.

نبودن بخش تازه ها در صفحه اصلی باعث دیده نشدن برنامه های جدید میشود.

بعد از دانلود اگر برنامه به صورت اتوماتیک بخواهد نصب شود بازار متوقف میشود.

لینک ارسال

سلام 

به نظر من هم اصلا از لحاظ UX خراب کرده تو این نسخه ظاهر و چیدمانش عین برنامه های نسبتا قدیمی اندروید شده ، جستجو رو هم اومده کلا یه قسمت جدا براش گذاشته که به دل من ننشست اما لمسش رو امتحان کردم خیلی خوب  بود با این که گوشی من یه گوشیه ضعیفه.

من تا حالا توی برنامه هام از متریال استفاده نکردم اما یه سوال برام پیش اومده   مگه قراره توی طراحی متریال همه برنامه ها طبق استاندارد ها و اصول گوگل باشن اینطوری که فک کنم  برنامه ها رنگ بندی و بقیه چیزاشون تقریبا شبیه هم میشه  و اینطوری یه جورایی برنامه ها شبیه هم میشن که روی کاربر تاثیر منفی داره ؟

نه داداش لازم نیست همه مثل هم باشن ولی یکسری استاندارد کلی هست باید رعایت بشه مثلا یه بچه ی 6 سال نمی تونه بره کلاس اول دبستان این قانون هست گوگل هم برای متریال یکسری قوانین تنظیم کرده از طرفی بالای 200 کتابخونه متریال برای همین بیسیک هست چه برسه به جاوا تمامی اینها با هم تفاوت دارن ولی استاندارد کلی رو رعایت میکن مثلا دیالوگ باید 2 دیپ گرد باشه حالا شاید هزار تا کتابخونه ی دیالوگ هم باشه ولی همه اگر بخوان مطابق استاندارد گوگل(متریال) باشن باید 2 دیپ گرد باشن یا رنگشون اینجوری باشه متاسفانه بازاردر این نسخه اینا روعایت نکرده همین باعث شده دیزاین از یک دیزاین متریال فاصله بگیره از طرفی علاوه بر UI بازار UX هم داغون شده مثلا شما همیشه برنامه های خودتان رو زیر صفحه ی برنامتون میدیدین ولی در این نسخه این امکان حذف شده و به یک صفحه ی دیگه منتقل شده در حالی که حتی گوگل پلی هم این امکان رو رعایت کرده با چندین میلیارد کاربر یا مثلا اسکرول ها که سبب بهبود UX میشن رو حذف کرد از تب ها استفاده کرده مثلا کاربر برای دیدن نظرات اپ کافی بود فقط اسکرول کنه بیاد پایین الان باید یه کلیک بکنه بره صفحه نظرات دوباره یه کلیک کنه برگرده این باعث میشه کاربر گیج بشه و UX بیاد پایین خیلی خیلی نکات دیگه ای هست که اگر بخواد گفته بشه چندین مقاله میشه که متاسفانه رعایت نکرده .

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...