کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ درود من میخوام یه متنی رو از یک سایتی بگیرم حالا این متن نه کلاس نه ایدی نداره نه ... حالا باید چه کنم تا اهومو تو گت المنت پیدا کنم وای چه کنم وای چکنم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ کدهای جاوا اسکریپتش؛ زمان پاسخ: document.getElementsByTagName('em')[0].innerHTML سرعت دانلود: document.getElementsByTagName('em')[1].innerHTML سرعت آپلود: document.getElementsByTagName('em')[2].innerHTML لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام باید با استفاده از getElementsByTagName اون متن رو بگیری. سایت مورد نظر رو قرار بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام باید با استفاده از getElementsByTagName اون متن رو بگیری. سایت مورد نظر رو قرار بده. *** به درخواست صاحب تاپیک حذف شد*** میخوام <em class="">3.15</em> 3.15رو بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خب امیر جان 3.15 دقیقا کجاست؟ شاید واسه تو 3.15 هست واسه من چیز دیگست.... زمان پاسخ ؟ سرعت دانلود؟ سرعت آپلود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خب امیر جان 3.15 دقیقا کجاست؟ شاید واسه تو 3.15 هست واسه من چیز دیگست.... زمان پاسخ ؟ سرعت دانلود؟ سرعت آپلود؟ خب دیگه برادر من پس برای چی میخوام اونو بگیرم میخوام برای طرف هر چی اومد گت المنتش کنم منظور از 3.15 این بود اون قسمت رو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خب دیگه برادر من پس برای چی میخوام اونو بگیرم میخوام برای طرف هر چی اومد گت المنتش کنم منظور از 3.15 این بود اون قسمت رو میخوام دقیقا حرف خودمو به خودم میزنی که منم میگم این 3.15 دقیقا کجاست؟؟؟ سرعت دانلوده؟؟ سرعت آپلوده؟؟؟ من عدد 3.15 نمیبینم تو سایت خب :lmaosmiley: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ دقیقا حرف خودمو به خودم میزنی که منم میگم این 3.15 دقیقا کجاست؟؟؟ سرعت دانلوده؟؟ سرعت آپلوده؟؟؟ من عدد 3.15 نمیبینم تو سایت خب :lmaosmiley: سرعت دانلود هستش سرعت اپلود و پاسخ هم همون کلاس و همون کده با یه عدد دیگه فقط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
درود
من میخوام یه متنی رو از یک سایتی بگیرم
حالا این متن نه کلاس نه ایدی نداره نه ...
حالا باید چه کنم تا اهومو تو گت المنت پیدا کنم
وای چه کنم وای چکنم ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.