rad 4 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان خسته نباشید . . . چطوری میشه دیالوگی مانند تصویر زیر ایجاد کرد ؟با Material Dialog که نمیشه فونت رو تغییر داد و همچنین در آندروید های زیر 5 راست چین نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 داداش درمورد متریال دیالوگ خودم تالا خیلی روش مانور ندادم چن بار چن تا سورس ساده نوشتم ولی میتونم مشکلتونو حل کنم، ببینید ی کتابخونه ای دارم نمیدونم دارینش یا نه اسمش XteraView است خیییییییییییییییلی بدرد بخوره، خودم کاااااااااااااااااااااملن ینی کامله کامل باهاش دیالوگ هامو سفارشی کرد، ببین میگم سفارشی اصن ی چیز خفنیه، همه چی تو دیالوگ میشه گذاش خیلی ردیفه سورسشو میزارم خودت کداشو تحلیل کن تغییرش بده اگه مشکای بود بپرس، خودم چن تا دیالوگ خشگل و کاربر پسند باهاش ساختم توی دیالوگت هم هر چی دوس داری میتونی بزاری(ادیت تکس، ایمیج ویو، اسکرول ویو...) و اگه ب فتوشاپ تسلط نسبی داری میتونی خودت با فتوشاپ متنتو با همون فونتی ک میخای طراحی کنی و توی این پیادش کنی، یکی از کاربردی ترین کتابخونه هاییه ک بدردم خورد tutorial.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 سلام کسی نمیدونه چطور میشه فونت متربال دیالوگ رو عوض کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rad 4
سلام دوستان
خسته نباشید . . .
چطوری میشه دیالوگی مانند تصویر زیر ایجاد کرد ؟
با Material Dialog که نمیشه فونت رو تغییر داد و همچنین در آندروید های زیر 5 راست چین نمیشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.