Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من توی برنامم از اسلاید منو(AppCompatDrawer) استفاده کردم. میخوام مثل بعضی برنامه ما(مثلا نبض بازار) اسلایدمو از زیر تولبار باز بشه به اینصورت: میشه این کارو کرد؟؟ اگه میشه ممنون میشم راهنمایی کنین! درضمن من همونطور که گفتم اسلایدمنو رو کامل ساختم پس سورس اسلایدمنو و ... لطفا ندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام قبلا هم یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بود همونطور که میدونید اینطور منو ها ، میشه گفت متریال هستن و اصول متریال کلا به این صورته که تمام صفحه باشه و نیاد پایین. نمیشه این منو رو آورد پایین بلکه اگه پایین هم بیاد دیگه متریال نیست ، باید از اسلاید منو های دیگه ای که تو سایت هست استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ up کسی بلد نیست یعنی دوستان؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام دوستان
من توی برنامم از اسلاید منو(AppCompatDrawer) استفاده کردم. میخوام مثل بعضی برنامه ما(مثلا نبض بازار) اسلایدمو از زیر تولبار باز بشه
به اینصورت:
میشه این کارو کرد؟؟
اگه میشه ممنون میشم راهنمایی کنین!
درضمن من همونطور که گفتم اسلایدمنو رو کامل ساختم پس سورس اسلایدمنو و ... لطفا ندید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.