bahman 165 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان من فایلای ی پوشه رو تو لیست ویو میگیرم چطور میتونم تعدادشونو تو ی لیبل بزنم یعنی تعداد ایتم های لیست ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دوستم به شکل زیر کار کنید.... lbl.text = "تعداد:" & l.size لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سوالت گنگه , بیشتر تاوضیح بده (خواهشنا هدفتون کامل بگو تا هم من و بقیه بتونیم کمکت کنیم اینجوری خودت اذیت میشی) با حلقه for فک کنم بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عزیز همونطور که علی اقای عزیز گفتن یه ذره گنگ بود سوالت اگه فقط میخوای ایتم های لیست ویو رو بشماری که به شکل زیر میشه این کار رو کرد dim lbl as label Dim l As ListView lbl.text = l.Size لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عزیز همونطور که علی اقای عزیز گفتن یه ذره گنگ بود سوالت اگه فقط میخوای ایتم های لیست ویو رو بشماری که به شکل زیر میشه این کار رو کرد dim lbl as label Dim l As ListView lbl.text = l.Size حل شد خیلی خیلی ممنون استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ فقط ی چزی بخوام بگم مثلا تعداد پوشه ها : جلوی این عددش بیاد جریان چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دوستم به شکل زیر کار کنید.... lbl.text = "تعداد:" & l.size تشکر از لطفتون ضمنا قالب اصلی سایت نیم ساعت طول میکشه برام لودش مجبورم با نسخه موبایلش یسام ک دکمه ندارم واس همین زبانا تشکر میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ تشکر از لطفتون ضمنا قالب اصلی سایت نیم ساعت طول میکشه برام لودش مجبورم با نسخه موبایلش یسام ک دکمه ندارم واس همین زبانا تشکر میکنم خواهش میکنم هموطن، اگه فک میکنید مشکل از خود قالب سایت هست ، پایین قالب اصلی تغییر پوسته داره که شاید اگه به حالت پیشفرض برش گردونید،سرعتتون بیاد بالاتر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ خواهش میکنم هموطن، اگه فک میکنید مشکل از خود قالب سایت هست ، پایین قالب اصلی تغییر پوسته داره که شاید اگه به حالت پیشفرض برش گردونید،سرعتتون بیاد بالاتر موفق باشید بله مشکل با قالب هستش لودش نیم ساعتی برام طول میکشه درحالی ک اصلا با سایتای دیگه مشکلی ندارم اونم جواب نداد فقط مونده نسخه موبایلش ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان من فایلای ی پوشه رو تو لیست ویو میگیرم چطور میتونم تعدادشونو تو ی لیبل بزنم
یعنی تعداد ایتم های لیست ویو
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.