amir00700 66 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ من میخوام چندین فایل رو با ایمیل ارسال کنم و نمیخوام صفحه انتخاب ایمیل و اینا بیاد یعنی کاملا بدون نمایش یوزر و پسورد رو بدم تو سورسو و وصل شه و ارسال کنه فایل ها رو تو انجمن سرچ کردم ولی با اونا فایل نمیشد سند داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ من میخوام چندین فایل رو با ایمیل ارسال کنم و نمیخوام صفحه انتخاب ایمیل و اینا بیاد یعنی کاملا بدون نمایش یوزر و پسورد رو بدم تو سورسو و وصل شه و ارسال کنه فایل ها رو تو انجمن سرچ کردم ولی با اونا فایل نمیشد سند داد سلام SMTP.Initialize("smtp.mail.yahoo.com", 465, "[email protected]", "password" , "SMTP") SMTP.UseSSL = True SMTP.To.Add("[email protected]") SMTP.Subject = "subject" SMTP.Body = "Hi" SMTP.AddAttachment(File.DirInternal , "/Data.zip") SMTP.Send لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شما الان خود متن رو بدون اینتنت و مستقیم با یوزر و پس ارسال میکنید دیگه؟ خوب همون کتابخونه net یه متد داره به اسم addAtachment ممکنه کد زیر کمکتون کنه Dim net1 As SMTP net1.AddAttachment(File.DirInternal,"shahab.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام چندین فایل رو با ایمیل ارسال کنم و نمیخوام صفحه انتخاب ایمیل و اینا بیاد
یعنی کاملا بدون نمایش
یوزر و پسورد رو بدم تو سورسو و وصل شه و ارسال کنه فایل ها رو
تو انجمن سرچ کردم ولی با اونا فایل نمیشد سند داد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.