mclub 20 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و عرض ادب مجدد خدمت دوستان چه کار کنیم که اشیا در برنامه در همه نوع سایز گوشی درست در جای خود باشد ؟ من این مشکل رو دارم و با دادن x و y توی designer مشکلم حل نشد توی دستگاهای مختلف با سایز مختلف به هم میریزند. اگه راهی بلدید یا میتونید به آموزشی لینک کنید ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما اگه از x و y برای طراحی استفاده کنید چون این ها متغیر هستن بنابراین با بزرگ شد صفحه نمایش چه در جهت طول و چه در عرض اندازه ها توی گوشی های مختلف تغییر میکنه اما اگه از dip استفاده کنی دیگه ثابته وبرای همه یکسان نمایش داده میشه موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mclub 20 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ متشکر از پاسخ هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ دو تا خصیصه بسیار مهم برای این کار وجود داره ولی همه دوستان میرن سمت دیزاینر اسکریپت. Horisental Ancho And Vertical Anchor دو خصیصه هستن که کارشون فیکس کردن ویوها در جای خودشون هستش البته باید باهاش کار کنید تا حصاب کار بیاد دستتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.بیا یه دونه panel بزار اول کار به عنوان مادر ، بعد هرچی که وارد صفحه میکنی رو زیرمجموعش قرار بده.در اخر اندازه اون پنل را صفر و 100 درصد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ توی عکس اول یه پنل مین هس بعدش چند تا پنل دیگه توی اشیا وسط اومدم پنل گذاشتم که عکس هام سرجاش باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و عرض ادب مجدد خدمت دوستان چه کار کنیم که اشیا در برنامه در همه نوع سایز گوشی درست در جای خود باشد ؟ من این مشکل رو دارم و با دادن x و y توی designer مشکلم حل نشد توی دستگاهای مختلف با سایز مختلف به هم میریزند. اگه راهی بلدید یا میتونید به آموزشی لینک کنید ممنون میشم . سلام شما درصد ها رو تو دیزاینر به صورت Xوy وارد کنید 100درصد کار میکنه نمونه : Label1.SetLeftAndRight(0%x,100%x) Label1.SetTopAndBottom(0%y,10%y) به صورت بالا هر ویوی رو تنظیم کنید در همه گوشی ها خودش کش میاد و تغییر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ از dip هم میتونید استفاده کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mclub 20 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان متشکرم . من کاملا با این اندازه دهی ها آنا هستم ولی به غیر از 100 % بقیه توی سایز های مختلف تفاوت زیادی دارند . مثلا روشی ترفندی چیزی نداره که خیلی از برنامه ها در هر نوع گوشی به یه سایز باز میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اگه میخاین محل اشیا درست باشه با یه اندازه ثابت اینو بخونین نگاه کن دوست عزیز صفحه گوشیتو اگه یه به علاوه وسطش فرض کنی میشه چهار قسمت خب حالا میای میبینی شی مورد نظر کدوم قسمت صفحه هستش اگه بالا سمت چپ باشه لفت و تاپ و میزاری فاصله از بالا و چپ رو هم بهش میدی اگ بالا سمت راست باشه اگرم پایین سمت چپ یا راست بود مخصوصه خودش رو ببخشید اگ بد توضیح دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mclub 20
سلام و عرض ادب مجدد خدمت دوستان
چه کار کنیم که اشیا در برنامه در همه نوع سایز گوشی درست در جای خود باشد ؟
من این مشکل رو دارم و با دادن x و y توی designer مشکلم حل نشد توی دستگاهای مختلف با سایز مختلف به هم میریزند.
اگه راهی بلدید یا میتونید به آموزشی لینک کنید ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.