aloneboy7617 155 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من هر پروژه ای که ایمپورت میکنم به مشکل میخورم مثلا همین پروژه سیمکارت حرفه ای که تو انجمنه روکه ایمپورت میکنم اول این عکس میاد یه 10 دقیقه طول میکشه بعدش این میره این صفحه میاد بعد اینم زمان زیادی طول میکشه و در آخر لایوت هارو نمیاره اگه ببینید عکسو باید چی کنم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من هم خیلی مشکل دارم با همین پیام ها هم روبرو میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من هم خیلی مشکل دارم با همین پیام ها هم روبرو میشم دوست عزیز من پیگیر شدم احتمال زیاد مشکل از اس دی کایی که با خود اندروید استدیو نصب میکنیم واسه ایمپورت کردن باید از اس دی کا کامل استفاده کرد که داخل سایت پی سی دانلود موجود هست به حجم 11 گیگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوستان
من هر پروژه ای که ایمپورت میکنم به مشکل میخورم
مثلا همین پروژه سیمکارت حرفه ای که تو انجمنه روکه ایمپورت میکنم
اول این عکس میاد
یه 10 دقیقه طول میکشه بعدش این میره این صفحه میاد
بعد اینم زمان زیادی طول میکشه و در آخر لایوت هارو نمیاره اگه ببینید عکسو
باید چی کنم؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.