aloneboy7617 155 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان من هر پروژه ای که ایمپورت میکنم به مشکل میخورم مثلا همین پروژه سیمکارت حرفه ای که تو انجمنه روکه ایمپورت میکنم اول این عکس میاد یه 10 دقیقه طول میکشه بعدش این میره این صفحه میاد بعد اینم زمان زیادی طول میکشه و در آخر لایوت هارو نمیاره اگه ببینید عکسو باید چی کنم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2016 سلام من هم خیلی مشکل دارم با همین پیام ها هم روبرو میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2016 سلام من هم خیلی مشکل دارم با همین پیام ها هم روبرو میشم دوست عزیز من پیگیر شدم احتمال زیاد مشکل از اس دی کایی که با خود اندروید استدیو نصب میکنیم واسه ایمپورت کردن باید از اس دی کا کامل استفاده کرد که داخل سایت پی سی دانلود موجود هست به حجم 11 گیگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوستان
من هر پروژه ای که ایمپورت میکنم به مشکل میخورم
مثلا همین پروژه سیمکارت حرفه ای که تو انجمنه روکه ایمپورت میکنم
اول این عکس میاد
یه 10 دقیقه طول میکشه بعدش این میره این صفحه میاد
بعد اینم زمان زیادی طول میکشه و در آخر لایوت هارو نمیاره اگه ببینید عکسو
باید چی کنم؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.