SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه سوال داشتم...چطوری میشه مثلا یه سایتو که گت المنت کردم ، برای کپچاش هربار که سایت باز میشه توی وب ویو ، بیاد و لینک اون عکس رو بگیره! (چون با رفرش کردن سایت لینک تغییر میکنه!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دورد نمونه سورس کد هست برای این کار (فک کنم برای رزبلاگه ) آموزش گت المنت آقای ایزدی هست که خیلی عالی آموزش میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز دیدم آموزشو کامل کلی هم مشکل داشتم شما سورس یا آموزشی داری بده:| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ نمونه سورس نمایش کد کپجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز نگرفتید انگار من چی میخوام..اینجارو ببینید: http://answercenter.ir/topic/11279-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%AF%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DA%86%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من یه سوال داشتم...چطوری میشه مثلا یه سایتو که گت المنت کردم ، برای کپچاش هربار که سایت باز میشه توی وب ویو ، بیاد و لینک اون عکس رو بگیره! (چون با رفرش کردن سایت لینک تغییر میکنه!)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.