mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام من یک دیتابیس دارم ک هی بروز رسانی میش ینی هم کم میش هم زیاد... من میخوام بگم رکورد های 1 تا 25 رو بگیر اگر 25 تا رکورد یا بیشتر دیتابیس داشته باشه ک مشکلی نیس.بدون ارور میگیره. ولی اگر زیر 25 تا داشته باشه ارور میده و من از این کد استفاده کردم cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM paresh100") For i = 0 To 24 cur.Position = i اگ یک کدی باش که شرط بزارم اگ تعدادهای رکوردها 25 تابود تا 25 لود کن اگر هم نبودتا اخرین رکوردی ک آمده لود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ حوب این سورس خدمت شما... ببین کلا 30 تا ردیف داره دیتابیس من اودم و گفتم اگر بیشتر از 25 بود، بیا و از 1 تا 25 رو بگیر توی سورس بعد دوباره شرط رو عوض کردم و گفتم اگر بیشتر از 32 بود بیا و از 0 تا 25 رو بگیر در غیر اینصورت بیا و از 0 تا هر جایی هست رو بگیر که کار کرد درست mtdTestDB.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خوب شرط بذار دیگه هموطن cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM paresh100") if cur.rowCount = 25 then For i = 0 To 24 cur.Position = i else for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i end if یه چک بکن ببین همونیه که میخوای یا نه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ استاد یک جایی از شرط اشتباس؟ فک میکنم. البته تو ساختارشو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اهان یک next جا افتاده بود cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM paresh100") if cur.rowCount = 25 then For i = 0 To 24 cur.Position = i next else for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i next end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ کجاس دقیقا عزیزم، شما گفتی اگه 25 تا ستون داشت بیاد و تا 25 رو بگیره،اگه نه که بقیه رو بگیره... البته اگه میخوای 25 تا یا بیشتر بود تا 25 رو بگیره،باید شرطط رو مثله زیر عوض کنی if cur.rowCount >=25 then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ بله استاد. خیلی خیلی دقیق هستید. میخواستم همینو بگم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ کجاس دقیقا عزیزم، شما گفتی اگه 25 تا ستون داشت بیاد و تا 25 رو بگیره،اگه نه که بقیه رو بگیره... البته اگه میخوای 25 تا یا بیشتر بود تا 25 رو بگیره،باید شرطط رو مثله زیر عوض کنی if cur.rowCount >=25 then استاد ازین کد استفاده میکنم با اینکه دیتابیسم 27تا فیلد داره ولی تو فقط یکی اولشو میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ولی چی کار میکنه؟؟؟ ببین کلا مربوط به شرطط نیست یه مسیج باکس بذار توی شرط، اگه اجرا شد یعنی شرطط درسته این از این اگر میاد و مثلا چندتای اولو فقط میگیره که مربوط به حلقه ای میشه که استفاده میکنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ببین من وقتی ازین کد استفاده میکنم درس اجرا میش For i = 0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i یا این For i = 0 To 24 cur.Position = i ولی وقتی کدهای بالا رو میزارم اگر کمتر از 25باش یا مساوی باش یا کمتر باش ولی بازم یکی رو نشون میده. منظورم از نشون دادن همون اشتراکس ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلامی دوباره من اینطوری هم کد نوشتم ولی یکی رو نشون میده If cur.rowCount >=25 Then For i = 0 To 24 cur.Position = i Next Else if cur.RowCount< 25 Then For i = 0 To cur.rowCount - 1 cur.position = i Next End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ببین دقیقا منظورت از یکی چیه؟ یعنی یک ردیف رو نشون میده؟ یا یکی از شرط ها اینو بگو، من تا شب یکم باهاش ور میرم ببینم اگه تونستم ردیفش کنم،برات قرارش میدم سورسش رو .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ آره یک رکورد رو. ای عکس لیبلم که فقط یک رکورد رو نشون میده اینم یک عکس دیگ که تمامشو نشون میده با کد For i = 0 To cur.RowCount -1 ' For i = 0 To 24 cur.Position = i لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون استاد پس باید بعد از حلقه متن رو بیاری با این حساب اینطوری درس میش If cur.rowCount >=25 Then For i = 0 To 24 cur.Position = i str = str & cur.GetString("fname")&CRLF&cur.GetString("link")&CRLF&""&CRLF Label1.Text=str Next Else For i = 0 To cur.rowCount - 1 cur.position = i str = str & cur.GetString("fname")&CRLF&cur.GetString("link")&CRLF&""&CRLF Label1.Text=str Next End If ' ممنون استاد شهاب ------------- خواهش میکنم عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
من یک دیتابیس دارم ک هی بروز رسانی میش ینی هم کم میش هم زیاد...
من میخوام بگم رکورد های 1 تا 25 رو بگیر
اگر 25 تا رکورد یا بیشتر دیتابیس داشته باشه ک مشکلی نیس.بدون ارور میگیره.
ولی اگر زیر 25 تا داشته باشه ارور میده و من از این کد استفاده کردم
اگ یک کدی باش که شرط بزارم اگ تعدادهای رکوردها 25 تابود تا 25 لود کن اگر هم نبودتا اخرین رکوردی ک آمده لود کن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.