یک برنامه ساختم که قسمت جستجوش در قریب به 120 تا کتاب که هر کتاب در یک table از دیتابیس هست جستجو می کنه و یافته ها رو به صورت listview نمایش میده
برای این کار دو تا loop رو در داخل هم استفاده کردم
لوپ اول عنوان کتاب هست
و لوپ دوم محتوای کتاب فعلی در لوپ اول رو جستجو می کنه و به لیست ویو موارد یافته شده رو اضافه می کنه
همه چیز در جستجوی تکی در یک کتاب درست هست حتی با مواردی که بیش از 3000 مورد یافت میشه.
در جستجوی در همه کتاب ها اگر کلمه جستجو نتایج کمی داشته باشه هیچ مشکلی نیست و همه چیز خوبه اما اگر کلمه ای مثل «است» جستجو کنی بعد از جستجو در چند کتاب ناگهان عملیات متوقف میشه و نرم افزار قفل میکنه
Progressdialog هم قفل میکنه و دیگه باید دستی ببندم نرم افزار رو
سوال
kasesang 1
سلام علیکم
خیلی ممنون میشم اگر اساتید کمک کنند
دیگه واقعا گیج شدم
یک برنامه ساختم که قسمت جستجوش در قریب به 120 تا کتاب که هر کتاب در یک table از دیتابیس هست جستجو می کنه و یافته ها رو به صورت listview نمایش میده
برای این کار دو تا loop رو در داخل هم استفاده کردم
لوپ اول عنوان کتاب هست
و لوپ دوم محتوای کتاب فعلی در لوپ اول رو جستجو می کنه و به لیست ویو موارد یافته شده رو اضافه می کنه
همه چیز در جستجوی تکی در یک کتاب درست هست حتی با مواردی که بیش از 3000 مورد یافت میشه.
در جستجوی در همه کتاب ها اگر کلمه جستجو نتایج کمی داشته باشه هیچ مشکلی نیست و همه چیز خوبه اما اگر کلمه ای مثل «است» جستجو کنی بعد از جستجو در چند کتاب ناگهان عملیات متوقف میشه و نرم افزار قفل میکنه
Progressdialog هم قفل میکنه و دیگه باید دستی ببندم نرم افزار رو
در انتهای هر دو لوپ هم doevents گذاشتم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.