SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان ، ببخشید بابت عنوان چیز دیگه ای به ذهنم نرسید! من میخوام مثلا یه وب ویو کوچیک شه! نه اینکه اندازش کوچیک شه ، نه! میخوام مثلا اون سایتیو که نشون میده فقط یه بخش کوچیکیشو نشون بده! چطور باید اینکارو کنم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سروش جان این بحث یکم مربوط میشه به html ، شما باید یه Iframe درست کنید به سایزی که خودتون میخواید و سایت رو توش لود کنید و اون رو با متد LoadHtml توی وب ویو اندروید لود کنید. webview1.LoadHtml("<center><iframe width='200px' height='200px' src='http://answercenter.ir'></iframe><center>") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ نه منظورم این نبود! مثلا یه عکسی وسط صفحه هست ، من میخوام فقط اونو نشون بده توی وب ویو این فقط اندازه صفحه ای که نشون میدرو ریز تر میکنه و قابل اسکرول هستش! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ نه منظورم این نبود! مثلا یه عکسی وسط صفحه هست ، من میخوام فقط اونو نشون بده توی وب ویو این فقط اندازه صفحه ای که نشون میدرو ریز تر میکنه و قابل اسکرول هستش! با استفاده از گت المنت میتونید این کارو بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان ، ببخشید بابت عنوان چیز دیگه ای به ذهنم نرسید!
من میخوام مثلا یه وب ویو کوچیک شه! نه اینکه اندازش کوچیک شه ، نه! میخوام مثلا اون سایتیو که نشون میده فقط یه بخش کوچیکیشو نشون بده! چطور باید اینکارو کنم؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.