naeini89 30 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان بهترین جایگزین گرید ویو چی هست؟ میخام گالری عکسام مثه این باشه : از ICOSGridView استفاده میکنم سایز عکسا خیلی کوچیکه نمیشه دستکاریش کرد از ICOSGridView2 استفاده میکنم تصاویر رو فقط از داخل حافظه گوشی میخونه و به DirAssets دسترسی نداره میخام از توی برنامه بخونه آقای ارتا هم یه نمونه گذاشته بودن اما اونم نشد چون باید عددها رند باشه دوستان اگه راهی به نظرشون میرسه یا سورسی دارن که بدون مشکل عمل میکنه بفرستن چند روزه دارم سرچ میکنم و روشون کار میکنم اما به نتیجه ای نرسیدم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ کسی راهی مد نظر نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ، میتونین از آریا لیست ویو استفاده کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ، میتونین از آریا لیست ویو استفاده کنین منظورتون کتابخونه ای که توی فروشگاه هست؟ ایا اون کتابخونه این قابلیت رو داره که چنین گالری تحویل بده و از DirAssets عکسارو بخونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان بهترین جایگزین گرید ویو چی هست؟ میخام گالری عکسام مثه این باشه : از ICOSGridView استفاده میکنم سایز عکسا خیلی کوچیکه نمیشه دستکاریش کرد از ICOSGridView2 استفاده میکنم تصاویر رو فقط از داخل حافظه گوشی میخونه و به DirAssets دسترسی نداره میخام از توی برنامه بخونه آقای ارتا هم یه نمونه گذاشته بودن اما اونم نشد چون باید عددها رند باشه دوستان اگه راهی به نظرشون میرسه یا سورسی دارن که بدون مشکل عمل میکنه بفرستن چند روزه دارم سرچ میکنم و روشون کار میکنم اما به نتیجه ای نرسیدم ممنون دوست عزیز لطف میکنی این 2 تا کتابخونه رو پیوست کنی؟ سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ منظورتون کتابخونه ای که توی فروشگاه هست؟ ایا اون کتابخونه این قابلیت رو داره که چنین گالری تحویل بده و از DirAssets عکسارو بخونه؟ آره داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام دوستان
بهترین جایگزین گرید ویو چی هست؟
میخام گالری عکسام مثه این باشه :
از ICOSGridView استفاده میکنم سایز عکسا خیلی کوچیکه نمیشه دستکاریش کرد
از ICOSGridView2 استفاده میکنم تصاویر رو فقط از داخل حافظه گوشی میخونه و به DirAssets دسترسی نداره میخام از توی برنامه بخونه
آقای ارتا هم یه نمونه گذاشته بودن
اما اونم نشد چون باید عددها رند باشه
دوستان اگه راهی به نظرشون میرسه یا سورسی دارن که بدون مشکل عمل میکنه بفرستن
چند روزه دارم سرچ میکنم و روشون کار میکنم اما به نتیجه ای نرسیدم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.