vahid_d_0101 31 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اول از همه بگم که میدونم چه طوری با PhoneEvents درصد باطری را بگیرم ولی الان من یه مشکل دارم که میخوام تا برنامه اجرا شد همون اول داخل Activity_Create درصد باطری را بگیرم ایا دستوری چیزی هست ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اول از همه بگم که میدونم چه طوری با PhoneEvents درصد باطری را بگیرم ولی الان من یه مشکل دارم که میخوام تا برنامه اجرا شد همون اول داخل Activity_Create درصد باطری را بگیرم ایا دستوری چیزی هست ؟؟؟ کتابخونه های زیادی وجود دارن برای این کار خوب بهترینش همین phoneکه سادست ولی برای دریافت باتری اگه میخوای بافزایش یبا کاهش درصد تو همون لحظه تو اکتیوتی اعمال بشه بهتره از سرویس استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Dim battery As PhoneEvents battery.Initialize("battery") End Sub Sub battery_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اقا من گفتم با PhoneEvents بلدم ببینید مشکل PhoneEvents اینه که وقتی اون رویداد رخ بده اجرا میشه یعنی باید یه درصدی از باطری کم بشه تا battery_BatteryChanged اجرا بشه و مشکل اینجاست که لیبلی که گذاشتیم تا درصد را نشون بده باید صبر کنه تا یه درصد از باطری کم بشه تا بتونه نمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ آیا راهی هست که بتونم درصد انتن گوشی را هم بفهمم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اقا من گفتم با PhoneEvents بلدم ببینید مشکل PhoneEvents اینه که وقتی اون رویداد رخ بده اجرا میشه یعنی باید یه درصدی از باطری کم بشه تا battery_BatteryChanged اجرا بشه و مشکل اینجاست که لیبلی که گذاشتیم تا درصد را نشون بده باید صبر کنه تا یه درصد از باطری کم بشه تا بتونه نمایش بده نه خب در حالت عادی مقدار شارژ رو میگیره و هروقت درصد شارژ تغییر کنه هم مقدار عوض میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام
اول از همه بگم که میدونم چه طوری با PhoneEvents درصد باطری را بگیرم
ولی الان من یه مشکل دارم که میخوام تا برنامه اجرا شد همون اول داخل Activity_Create درصد باطری را بگیرم
ایا دستوری چیزی هست ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.