vahidh16 160 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز من شبیه ساز جنی موشین رو نصب کردم ولی وقتی میخوام برنامم رو باهاش اجرا کنم هیچ کاری نمیکنه*عطسه* اگه کسی با این برنامه کار کرده لطفا مارو راهنمایی کنه...ممنون میشم*مرسی**ناز2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
djmafi 10 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آقا این جری موشی کرک هم داره که بشه بی درد سر ازش استفاده کرد چون من تعریفش رو زیاد شنیدم که سرعتش بالاسو اینا میخام به جای ای وی دی ازش استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread1430.html#post8581 شاهد از غیب رسید. همین الان آموزش کاملشو آپلود کردم. دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آقا این جری موشی کرک هم داره که بشه بی درد سر ازش استفاده کرد چون من تعریفش رو زیاد شنیدم که سرعتش بالاسو اینا میخام به جای ای وی دی ازش استفاده کنم کرکشو ندیدم اما یه پلن رایگان داره که همون انقد خوبه که دیگه بقیش لازم نیست. ورژن پولیش امکانات حرفه ای مثل سنسور شتاب سنج و این چیزا رو شبیه سازی میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اره چون نسخه ی کرکش تفاوت زیادی نداره کرکش نکردن توی نسخه های قدیمیش مکان نماش کار نمی کرد بدون کرک اما الان کارمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman_a13 10 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز genymotion رو اجرا کنید و از بخش setting و انتخاب زبانه ADB دو تا گزینه پیش روتون هست گزینه دوم که use custom android sdk هست رو انتخاب کنید و محل sdk ای که در بیسیک 4 اندروید ازش استفاده می کنید رو بهش بدید و روی ok کلیک کنید. به خدا من انجام دادم ولی اجرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eng.moaiedi 29 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز genymotion رو اجرا کنید و از بخش setting و انتخاب زبانه ADB دو تا گزینه پیش روتون هست گزینه دوم که use custom android sdk هست رو انتخاب کنید و محل sdk ای که در بیسیک 4 اندروید ازش استفاده می کنید رو بهش بدید و روی ok کلیک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi-a 17 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام واسه منم همین مشکل هست همه کارا رو انجام دادم چند تا ورژن شبیه ساز دانلود کردم ولی بازم هیچ اجرایی از بیسیک به جنیموشن نمیشه با avd کار میکنه ولی جنی نه! حتی با ایپی اینا وصل کردم ولی بازم نشد !!!!؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ عالی بود دوست عزیز ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
با سلام خدمت دوستان عزیز
من شبیه ساز جنی موشین رو نصب کردم ولی وقتی میخوام برنامم رو باهاش اجرا کنم هیچ کاری نمیکنه*عطسه*
اگه کسی با این برنامه کار کرده لطفا مارو راهنمایی کنه...ممنون میشم*مرسی**ناز2*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.