fun_code 216 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میتونم کاری کنم که وقتی ادیت تکست فعال میشه و کیبورد نمایش داده میشه ، گزینه جستجو هم در کیبورد نمایش داده بشه ؟ در سایت رسمی جستجو کردم اما با کدها به نتیجه نرسیدم. ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه JavaObject رو تیک بزنید: Dim JO As JavaObject = Edittext1 JO.RunMethod("setImeOptions",Array As Object(3)) جای Edittext1 نام ادیت تکستون رو بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه JavaObject رو تیک بزنید: Dim JO As JavaObject = Edittext1 JO.RunMethod("setImeOptions",Array As Object(3)) جای Edittext1 نام ادیت تکستون رو بدید. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
چطور میتونم کاری کنم که وقتی ادیت تکست فعال میشه و کیبورد نمایش داده میشه ، گزینه جستجو هم در کیبورد نمایش داده بشه ؟
در سایت رسمی جستجو کردم اما با کدها به نتیجه نرسیدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.