parham01 82 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز با استفاده از دیالوگ اومدم متن لیبلم تغییر بدم از کد زیر استفاده کردم Label1.Color = cd.RGB الان رنگ متنش همون دیفالت رنگ بک گراندش تغییر میکنه ممنون میشم راهنماییئم کنید که متنش تغییر رنگ بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز با استفاده از دیالوگ اومدم متن لیبلم تغییر بدم از کد زیر استفاده کردم Label1.Color = cd.RGB الان رنگ متنش همون دیفالت رنگ بک گراندش تغییر میکنه ممنون میشم راهنماییئم کنید که متنش تغییر رنگ بده خب شما از color استفاده کردید که برای رنگ ویو هست از textcolor استفاده کنید Label1.TextColor= cd.Red لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اون اولش رو بکن label1.textcolor = ...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ ممنونم از داوود sms عزیز یه دونه اید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
سلام دوستان عزیز
با استفاده از دیالوگ اومدم متن لیبلم تغییر بدم
از کد زیر استفاده کردم
Label1.Color = cd.RGB
الان رنگ متنش همون دیفالت
رنگ بک گراندش تغییر میکنه
ممنون میشم راهنماییئم کنید که متنش تغییر رنگ بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.