sajadakbari 163 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یک صفحه درست کنم. که با دوتا کلید بعدی و قبلی بیاد به آی دی بعد و قبل توی دیتابیس بره و اطلاعات مربوط به اون آی دی رو نشون بده. من برای تغییر آی دی مشکل دارم. cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tvtbl id=") خب الان جلوی آی دی چی بزارم که قابل تغییر بشناستش؟ و با چه متدی یکی یکی بهش اضافه یا کم کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اره ببین باید myId رو توی گلوبال تعریف کنی و مقدار اولیه مثلا 0 بهش بدی یا مقدار ندی این از این... بعد شما چه چیزهایی رو قراره از بانک بگیری مثال میزنم، سه تا لیبل داری که میخوای متنشون از بانک گرفته بشه توی کلیکت اینطوری کار کن myId = myId + 1 cur = sql.exeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id = "&myId) cur.position = 0 lbl1.text = "" lbl2.text = "" lbl3.text = "" lbl1.text = cur.getString("matn1") lbl2.text = cur.getString("matn2") lbl3.text = cur.getString("matn3") به جای اینکه بیای و همه چیو از اول لود کنی، بیا و قبلیارو پاک کن جدید بزار توی لیبلات مثلا تست کن ببین ردیفه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام توی بیسیک ندیدم اما توی اندروید استادیو یه متد هست به اسم movetoNext اگر اشتباه نکنم... خوب شما 2 تا کار میتونی بکنی عزیزم یکی اینکه ای دی بدی و هر بار لود کنی یکی اینکه هر بار پوزیشن عوض کنی برای حالت اول این شکلی میشه مثلا dim myId as int = 0 myId = myId + 1 cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = " & myInt) این رو به غیز از تعریف متعیر، بذارید توی اون دکمه تون... برای حالت دوم هم که cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl") myId = myId + 1 cur.position = myId امیدوارم کمکتون بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. شهاب جان من توی باتون اینو گذاشتم. Dim myInt As Int myInt = myInt + 1 اما وقتی روش کلیک میشه اتفاقی نمیوفته. بعدش امدم. کل کد اکتیویتی کریت رو آوردم زیرش کپی کردم. روی باتون کلیک میشه. از صفحه عوض میشه اما چیزی نشون نمیده. برای رفرش باید دقیقا چیکار کنم. در ضمن برای باتون درست عمل کردم یا نه؟ بزرگواری کنید راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
من میخوام یک صفحه درست کنم. که با دوتا کلید بعدی و قبلی بیاد به آی دی بعد و قبل توی دیتابیس بره و اطلاعات مربوط به اون آی دی رو نشون بده.
من برای تغییر آی دی مشکل دارم.
خب الان جلوی آی دی چی بزارم که قابل تغییر بشناستش؟
و با چه متدی یکی یکی بهش اضافه یا کم کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.