hemmaty76 175 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه دارم میسازم آخراشه دیگه ایکونشم زدم طرحش خوبه ها ولی چون افکتی نداره خیلی جذاب نیس میشه یکی از دوستان ک ماهره یکم روش کار کنه حرفه ای تر بشه یه سوالم دارم من عکسام وقتی داخل بیسیک میره یه جوری میشه مثلا منحنی ها لبه دار میشن باید چیکار کنم؟؟ تصویر بالا با فرمتpsd http://s6.picofile.com/file/8237105868/icon.psd.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز طرحی که زدید یه جورایی مبتدیانه است مثلا پیکس ها معلوم هست توی این عکس 512 * 512 من فایل PSD شما رو ندیدم ولی طبق این تصویر که خودتون طراحی کردید یه آیکون براتون طراحی کردم که قرار میدم. همچنین فایل PSD رو هم برای شما و سایر عزیزان قرار دادم تا ویرایشی چیزی خواستی انجام بدی بتونی.. موفق باشید. دانلود فایل PSD از سرور پیکوفایل (کلیک کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.