shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ به نام خدا سلام دوستان،بعضی از بچه ها مثه اینکه مشکل داشتن با لیمیت دادن در مولتی پنل که این سورس رو الان نوشتم براتون ، ببیندش و استفاده کنید این از این فقط یه نکته ای که هست اینه که اسکرول ویو تون باید حتما به پایان برسه، پس اگه ارتفاعتون کمه، یه ایتم لود نکنید و بعد منتظر بمونید که لیمیت بشه!!! یه تصویر از عملکرد سورس پسورد فایل فشرده www.answercenter.ir سورس موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamoaser 53 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ با عرض سلام خدمت اقا شهاب من میخواستم بدونم ایا تو show چیز های دیگه میشه نوشت الان من میخواستم کد هامو بزارم با چون باتن و لیبل های زیادی داشتم اما ارور میده میشه بگی مشکل از کجاست این کد همونیه که تو پروژه هستش Sub show(query As String) cur = sql.ExecQuery(query) For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,s,96%x,100%y) s = s + 27%y p.LoadLayout("main") Label1.text = cur.GetString("txt") ScrollView1.Panel.Height = s ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Next End Sub و این کدی هستش که خودم میخواستم بزارم اما ارور میده هر کاری که میکنم sql1.Initialize(File.DirInternal,"multipanel.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("select * from tbl") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%X,100%y) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("mine") Label1.Text = cur1.GetString("txt") ScrollView1.Panel.Height = stop myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Activity.LoadLayout("ScrollView1") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i text= cur1.GetString("txt") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("mine") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) Label4.text="شروع اشنایی" Label4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") btnshare.Tag = i btncopy.Tag = i Btnnumber.text = i + 1 Btnnumber.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight Label5.text="آشنایی" Label5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("far_aman.ttf") Next اقا شهاب ایا باید دوحلقه رو یکی کنم (منظورم حلقه for ) هستش اما نمیشه مشه کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ارورت رو هم بذار هموطن... برای حلقه وسطیت جای i بذار j من دقیق متوجه نشدم که هدفتون چی هستش... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.