sattaroghli 9 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ کمکم کنید کف کردم من میخوام شماره ی مثلا : # 780 * رو شماره گیری کنم ولی نمیدونم چرا اینکار رو دو دفعه انجام میده ینی یک بار تماس رو میگیره بعد وسط تماس اولی یهو دوباره همون تماس رو تکرار میکنه ...... دیگه دیوانه شدم کمکم کنید ...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام کدی که استفاده کردید رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sattaroghli 9 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام کدی که استفاده کردید رو قرار بدید. Sub Call(Command As String) 1 i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) 1 StartActivity(i) 1 End Sub توی Button مربوط به اجرای USSD هم میگیم : Call("*140*" & EditText1.Text & "#") 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sattaroghli 9
کمکم کنید کف کردم
من میخوام شماره ی مثلا : # 780 * رو شماره گیری کنم ولی نمیدونم چرا اینکار رو دو دفعه انجام میده
ینی یک بار تماس رو میگیره بعد وسط تماس اولی یهو دوباره همون تماس رو تکرار میکنه ......
دیگه دیوانه شدم کمکم کنید ......
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.