دوستان من برای طراحی یک کتاب با یک مشکل برخوردم، وقتی سایز فونت را بزرگ می کنم توی بعضی از گوشی ها آخر متن نشان داده نمیشه، من توی دیزاین یک لایوت میسازم و توش یه اسکرول ویو میزارم و توی آن با کد زیر متن را میزارم ، حتی لا کتابخانه آریا هم که توی انجمن بود استفاده کردم باز هم همین مشکل را داشتم ، به نظر شما مشکل کار کجاست ؟
activity.loadlayot(lay)
f = Typeface.LoadFromAssets("droid.ttf") label1.Initialize("label1") label1.Text=cur.GetString("txt1") Dim lts As TextSetting ScrollView1.Panel.AddView(label1,0,0,ScrollView1.Width - 20 ,100) lts.LongText (label1,label1.Text,f,ScrollView1,1.5) Dim h As Int Dim su As StringUtils h = su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) label1.Height = h ScrollView1.Panel.Height =h
سوال
afshin006 6
دوستان من برای طراحی یک کتاب با یک مشکل برخوردم، وقتی سایز فونت را بزرگ می کنم توی بعضی از گوشی ها آخر متن نشان داده نمیشه، من توی دیزاین یک لایوت میسازم و توش یه اسکرول ویو میزارم و توی آن با کد زیر متن را میزارم ، حتی لا کتابخانه آریا هم که توی انجمن بود استفاده کردم باز هم همین مشکل را داشتم ، به نظر شما مشکل کار کجاست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.