AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان! دارم از اسلاید منوی متریال استفاده میکنم! اون بالای پنل صورتی رنگ یه قسمت اضافی وجود داره چه جوری پنل صورتی رو بچسبونم بالا ! ولی من در حال حاضر y رو 0% دادم ولی از صفر شروع نشده اگه میشه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان! دارم از اسلاید منوی متریال استفاده میکنم! اون بالای پنل صورتی رنگ یه قسمت اضافی وجود داره چه جوری پنل صورتی رو بچسبونم بالا ! ولی من در حال حاضر y رو 0% دادم ولی از صفر شروع نشده اگه میشه راهنماییم کنید فکر کنم شما اکتیویتی رو تو حالت فول اسکرین نذاشتید برید به دیزاینر و حالت صفحه رو رویه فول اسکرین بزارید و همیچنین از صفحه کد نویسی هم تغییرش بدید اینو بکنش true #FullScreen: False لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ فکر کنم شما اکتیویتی رو تو حالت فول اسکرین نذاشتید برید به دیزاینر و حالت صفحه رو رویه فول اسکرین بزارید و همیچنین از صفحه کد نویسی هم تغییرش بدید اینو بکنش true #FullScreen: False درست شد مرسی[emoji257][emoji257][emoji257] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AHA_AMIRHOSEIN 19
سلام دوستان!
دارم از اسلاید منوی متریال استفاده میکنم! اون بالای پنل صورتی رنگ یه قسمت اضافی وجود داره چه جوری پنل صورتی رو بچسبونم بالا ! ولی من در حال حاضر y رو 0% دادم ولی از صفر شروع نشده
اگه میشه راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.