mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ باا سلام اساتید من sql دارم که میخوام فرمت یکی از ستون هاش رو از عدد به تکست تغییر بدم. از php my admin وارد میشم و وقتی عوض میکنم ارور زیر رو میده Query error: #1063 - Incorrect column specifier for column 'id' آیا راهی هست عوض کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ شما اول با همون نوع عددی دریافت کنید بعد چیزی رو که دریافت کردید بریزید توی یک متغییر استریگ خودش تبدیل میشه به استرینگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ تو بیسیک چطوری این کارو بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام تو بیسیک هم همینطوره بهتره یه ستون جدید درست کنید و ای دی های خودتون رو حالا چه تکست چه اینت بریزید توش یه ستون ای دی مجزا سعی کنید داشته باشه هر سطرتون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.