mehdi.m 158 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.من سورس دانلود و نمایش فیلم رو گرفتم.اما تا بازش کردم و خواستم یه ران بگیرم.ای ارور رو داد. میشه کمکم کنید؟ اینم عکس خطا: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگر منظورتون سورس دانلود فیلم و پخشه خودش یه تاپیک جدا داره همون جا مطرح کنید تا زودتر رسیدگی بشه تاپیک پشتیبانی سورس دانلود فیلم و نمایش آن در برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.من سورس دانلود و نمایش فیلم رو گرفتم.اما تا بازش کردم و خواستم یه ران بگیرم.ای ارور رو داد. میشه کمکم کنید؟ اینم عکس خطا:1ویدیو پلیر.png احتمالاً داخل یکی از سرویس هاتون به این کد گیر میده و نمیتونه ران بگیره شما کلید ترکیبی ctrl + f رو بزن و اینو سرچ کن log(response.getstring) بعد پاکش کن یا تبدیل به کامنتش کن ctrl + q لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ احتمالاً داخل یکی از سرویس هاتون به این کد گیر میده و نمیتونه ران بگیره شما کلید ترکیبی ctrl + f رو بزن و اینو سرچ کن log(response.getstring) بعد پاکش کن یا تبدیل به کامنتش کن ctrl + q پیدا کردم و کامنت کردم .اما باز خطا داد.شبیه به همون.تو تلگرام بهتون پیام دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام.من سورس دانلود و نمایش فیلم رو گرفتم.اما تا بازش کردم و خواستم یه ران بگیرم.ای ارور رو داد.
میشه کمکم کنید؟
اینم عکس خطا:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.