yaser_b4a 131 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام آیا راهی است بتوان تشخیص داد گوشی طرف مقابل روشن یا خاموش است؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام آیا راهی است بتوان تشخیص داد گوشی طرف مقابل روشن یا خاموش است؟ ههههههه آره از خدمات ایرانسل استفاده کن که یه شماره میدادی بهش و بعد هر موقع طرف میومد تو دسترس بهت یه اس ام اس میداد که طرف تو دسترسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ درود هدف شما از تشخیص روشن بودن گوشی چیه ؟ توضیحات کاملتری بدید تا راه حل های بیشتری به ذهن برسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ ببینید مثلا من یه اس ام اسی میدم بعد منتظر جواب(یعنی رو گوشی طرف یه نرم افزاره که پاسخ میده)حالا اگر گوشی خاموش باشه من این طرف باید هی منتظر باشم در صورتی که گوشی طرف مقابل خاموشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ پبشنهاد من استفاده از وب سرویس هست یا GCM که نیاز به دانش برنامه نویسی سمت سرور داره توضیح وب سرور برای اتصال کاربران به دیتابیس آنلاین و دریافت اطلاعات هست GCM همون سرویس ارسال پیام ابری گوگل هست که دوستان برای ارسال پوش استفاده میکنن البته شما میتونید سوکت هم بنویسید که باید جستجو کنید حالا چرا پیشنهادات بالا 1.در هر صورت نرم افزار شما باید جواب رو ارسال کنه اگر کاربر شارژ نداشته باشه ؟ اگر پیام شما کامل ارسال نشه؟ اگر پیام هدف کامل برنگرده؟ این مشکلاتی هست که جلو راه هست کمی روی GCM تحقیق کن اگر باهوش باشی میتونی با چند تا ترفند ازش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
آیا راهی است بتوان تشخیص داد گوشی طرف مقابل روشن یا خاموش است؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.