رفتن به مطلب
  • 0

امکان دانلود layout و اضافه کردن به صورت اتوماتیک

m007moh

سوال

با سلام.

میخواستم بدونم این امکان وجود داره که یک اپلیکیشن به صورت داینامیک یه سری layout رو دانلود کنه و به خودش اضافه کنه؟

با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

ببینید مثلا من ی نرم افزار مدیریت فروشگاه دارم که بنا به در خواست مدیریت فروشگاه باید ی بخشی اضافه بشه (حالا هر چیزی ممکنه باشه ی خبر نامه ی صفحه سوال و جواب یا نظر سنجی یا هر چیز دیگه) بخاطر این تغییرات ناگهانی و زیاد آپدیت کردن مکرر نرم افزار معقول نیس واسه همین ما میخوایم به صورت انلاین و فقط با دانلود اکتیویتی و لایوت خاص نرم افزار به روز رسانی شه

ممنون میشم در صورت امکان انجام چنین کاری راهنمایی کنید

مثلن میتونی بیای ی اکتیویتی درست کنی ب صورت کامل برا نظرسنجی بعد ی دکمه بزاری توی صفحه اصلی برنامت ک با زدن این دکمه اکتیویتی نظر سنجی اجرا میشه، حالا بیای این visible این دکمه رو بزاری false (چراشو میگم جلوتر) بعد ی سرویس درست کنی ک هر چن ساعت(مثلن هر 3 ساعت) ftp رو بررسی کنه ببینه دیتابیسی توی ftp وجود داره یا نه اگه داره، اونو دانلود کنه توی ی پوشه خاص بزارتش، بعدش ی شرط میزاری ک اگه اون دیتابیس توی اون محل خاص وجود داشت بیا و visible دکمه رو بزار true ، بعد شما میای طبق اطلاعات اون دیتابیس ب ویو های صفحه ی اکتیویتیت مشخصات میدی( توجه کن این ویو ها رو قبلن ساختی ینی قابل تغییر نیس) مثلن میای میگی متن لیبل برابر باشه با فلان فیلد از دیتابیس( مثلن اون فیلده متنش اینه "نظرسنجی") 

میتونی از دیتابیس آنلاین هم استفاده کنی ک خیلی راحت تره

لینک ارسال

لینک دانلود اموزشی ک گفته بودم 

http://ehsanavr.com/14014/videography/آموزش-برنامه-نویسی-اندروید-با-basic4android-به-زبا/#more-14014

فصل آخرش آموزش دیتابیس آنلاینه

لینک ارسال

شما باید از وب سرویس ها استفاده کنید مثل اپ دیجی کالا و از طریق دیتابیس آنلاین اطلاعات رو به اپ بدید . البته باید کدنویسی قوی سمت سرور و خود اپ انجام بدید.

لینک ارسال

شما باید از وب سرویس ها استفاده کنید مثل اپ دیجی کالا و از طریق دیتابیس آنلاین اطلاعات رو به اپ بدید . البته باید کدنویسی قوی سمت سرور و خود اپ انجام بدید.

داداش منظورت از وب سرویس چیه؟؟

من تا حالا کار نکردم

یه توضیح مختصر بدی ممنونت میشم

لینک ارسال

داداش منظورت از وب سرویس چیه؟؟

من تا حالا کار نکردم

یه توضیح مختصر بدی ممنونت میشم

شما دنبال ی آموزش دیتابیس آنلاین بگرد کارت راه میوفته ی نفر رایگانشو گزاشته بود توی ی سایت الان لینکشو میدم بهتون

http://ehsanavr.com

فقد نمیدونم چرا سایتش فیلت ر  شده، ولی ی پکیج تصویری اموزش بیسیک داره ب رایگان برا دانلود گزاشته درحد 4 گیگه، فصل سومش یا چهارمش کار با دیتابیس آنلاینه

من مهر دانلود کرده بودم مشکلی نداش ولی الان فیلترع نمیدونم چرا، با ف-شکن برید

لینک ارسال

چرا دانلود کنه

خوب اگر شما این لایوت ها رو دارید میتونید از طریق منوی فایل و گزینه ی open اون ها را باز کنید 

همون لایوت میاد براتون(همراه با کد اسکریپت (اگر داره))

لینک ارسال

شما اگه منظورت درون برنامه خودت هست میتونی وییو خودت رو به وسیله کد بهش معرفی کنی و مقدار دهی کنی و در اکتیویتی بذاری

اگه منظورت یک فایل خارجی هست از لحاظ تئوری میتونم بگم امکان پذیر هست

شما فایل bal. در پوشه assets رو میتونی با الگوریتیمی به Json برگردونی و از طریق Json پردازش کنی و سپس به همون فایل .bal برگردونی

البته تئوری بود الگوریتمش اینجا میتونی ببینی

مثال بالا فرض بر اینکه شما میخواید یک اپلیکیشن دیگه رو ویرایش کنید

لینک ارسال

سلام

نمیدونم منظورتونو فهمیدم یا نه

شما میخواین توی برنامه قابلیت اضافه کردن آنی لیاوت بزارین

مثلا توی برنامه اول شما یک باتن دارین بعد میخواین اطلاعاتی از سرور بگیرین + چنتا ویوو و توی برنامه اضافه کنین

خب شما میاین اطلاعاتو توی سرورتون میزارین مثل موقعیت و اسم ویوو و هر چیز دیگه ای که لازمه بعد میای توی برنامه این اطلاعاتو میگیری میریزی توی چنتا متغیر بعد اونارو با دستور addview به یک ویوو تبدیل میکنی و....

لینک ارسال

با تشکر از دوستان که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن

ولی ی مشکلی که اینجا هست من نمیخوام فقط لایوتم رو پویا بارگذاری کنم درواقع میخوام یه اکتیویتی جدید و یک لایوت جدید رو بارگذاری کنم(به صورت انلاین)

حالا سوالی که دارم اینه اصلا میشه یه اکتیویتی رو اضاف کرد(به صورت آنلاین) وحالا اگر شد مگه نیاز به کامپایل نداره؟؟؟ وآیا این ممکنه؟؟؟

با تشکر

لینک ارسال

با تشکر از دوستان که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن

ولی ی مشکلی که اینجا هست من نمیخوام فقط لایوتم رو پویا بارگذاری کنم درواقع میخوام یه اکتیویتی جدید و یک لایوت جدید رو بارگذاری کنم(به صورت انلاین)

حالا سوالی که دارم اینه اصلا میشه یه اکتیویتی رو اضاف کرد(به صورت آنلاین) وحالا اگر شد مگه نیاز به کامپایل نداره؟؟؟ وآیا این ممکنه؟؟؟

با تشکر

امکان اضافه کردن اکتیویتی جدید وجود ندارد چون بعد از کامپایل یک برنامه شما نمی توانید هیچ کدی را به آن اضاف کنید اما می تونید قبل از کامپایل همین کار رو به صورت آفلاین در کد نویسی انجام داده و با فرستادن دستورات از سمت آنلاین بهش بگید که فلان اکتیویتی که از قبل کدهاش داده شده باز بشه ولی در کل به صورت آنلاین هیچ اکتیویتی نمیشه اضافه کرد برای لایوت هم این امکان وجود ندارد چون باید کدهای لایوت هم کامپایل شود ووقتی به صورت آنلاین این فایل رو بفرستید با خطا مواجه میشید چون هیچ کدام از ابجکت های آن هم کامپایل نشده اما برای آن هم می تونی از قبل یه لایوت به برنامه بدید و فقط با فرستادن دستورات اون لایوت رو باز کنید . ولی حتما باید چه لایوت و چه اکتیویتی از قبل کامپایل شده باشند . البته برای لایوت خود ارل نرم افزاری برای کامپایل لایوت  درست کرده که لینکش دوستمون دادن ولی اکتیویتی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست .موفق باشید.

لینک ارسال

کار ما غیر منطقی هست شما میتونید با یک اکتیویتی هر آن چیزی که نیاز دارید رو به وسیله کد طراحی کنید

شما بفرمایید میخواید چه اکتویتی رو به وسیله توکن آنلاین بسازید؟

لینک ارسال

ببینید مثلا من ی نرم افزار مدیریت فروشگاه دارم که بنا به در خواست مدیریت فروشگاه باید ی بخشی اضافه بشه (حالا هر چیزی ممکنه باشه ی خبر نامه ی صفحه سوال و جواب یا نظر سنجی یا هر چیز دیگه) بخاطر این تغییرات ناگهانی و زیاد آپدیت کردن مکرر نرم افزار معقول نیس واسه همین ما میخوایم به صورت انلاین و فقط با دانلود اکتیویتی و لایوت خاص نرم افزار به روز رسانی شه

لینک ارسال

کار ما غیر منطقی هست شما میتونید با یک اکتیویتی هر آن چیزی که نیاز دارید رو به وسیله کد طراحی کنید

شما بفرمایید میخواید چه اکتویتی رو به وسیله توکن آنلاین بسازید؟

لینک ارسال

ب نظرم اگه مشخص باشه ک چ قسمتایی قراره ب برنامتون اضافه بشه خیلی کار اسون تر میشه عقلانیشم اینه ک معلوم باشه چی قراره اضافه بشه، مثلن شما واقعن نمیتونی حدس بزنی قراره بعدها نظر سنجی ب برنامت اضافه بشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه جوابتون نه باشه ک راهی ب ذهنم نمیرسه البته میرسه ولی خیییییییییییییییلی داسان داره اگه اره باشه ک میتونم ی راه پیشنهاد بدم،

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...