Meca_1385 27 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام، می خواهم یک بارکد اسکنر در b4a طراحی کنم، لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ توی تلگرام بهم پیام بده فایلهاشو بفرستم برات Id = @parham_ahmadi Sent from my GT-I8190 using Tapatalk نمیشه اینجا بزاری ما هم استفاده کنیم اقای محترم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سروس qr هست توی انجمن سرچ کنین پیدا میکنین بارکد های خطی هم نمیدونم ساپورت میکنه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ 2 تا لینک میزارم از سایت مرجع ببین به کارت میاد (راستش خودم تا حالا کار نکردم با کیو بارکد) لینک1 لینک2 تو انجمن هم نمونه کتابخونه هست شاید قبلا کسی سوال کرده باشه یه سرچی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام، می خواهم یک بارکد اسکنر در b4a طراحی کنم، لطفا راهنمایی کنید. توی تلگرام بهم پیام بده فایلهاشو بفرستم براتId = @parham_ahmadi Sent from my GT-I8190 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ بفرما uploadfromtaptalk1454944399288.zip uploadfromtaptalk1454944406570.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Meca_1385 27
با سلام،
می خواهم یک بارکد اسکنر در b4a طراحی کنم، لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.