SoRoUsH 300 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان ، خدارو شکر من هم دارم اندروید استادیو و جاوا یاد میگیرم...فقط میخواستم بدونم الگوریتم تشخیص اعداد اول در جاوا چطوری هستش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام یه تست بزن ببین جواب میده یا نه تست نکردم، کد هم برای سی پلاس پلاس بودهشما تست کن int a,b; boolean c=false; Log.v("","adaaaad aval"); for(a=2;a<100;a++) { for(b=2;b<a;b++) { if (a%b==0) { c=true; break; } else c=false; } if(c==false) Log.v(""+a,""); } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان ، خدارو شکر من هم دارم اندروید استادیو و جاوا یاد میگیرم...فقط میخواستم بدونم الگوریتم تشخیص اعداد اول در جاوا چطوری هستش؟توی نت فراوونهسرچ کن Check prime number Java code لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان ، خدارو شکر من هم دارم اندروید استادیو و جاوا یاد میگیرم...فقط میخواستم بدونم الگوریتم تشخیص اعداد اول در جاوا چطوری هستش؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.