her53 0 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان من توی برنامم از متریال دیالوگ ساخته شده با کتابخانه material dialogs استفاده میکنم ولی هرکاری میکنم راست چین نمیشه ممنون میشم کمکم کنید. درضمن می خواستم بدونم چطور میشه مثل بازار هنگام اسکرول صفحه به بالا اکشن بار مخفی و موقع اسکرول صفحه به پایین اکشن بار نمایش داده بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ جواب سوال اولتون: تو دستگاه های مختلف با زبان انگلیسی هم من تست کردم و متن های فارسی راست چین بودن(تو شبیه ساز اینطور نیست) در مورد سوال دوم هم فک کنم بیتونید با کتابخونه انیمیشن همچین کاری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
her53 0 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ جواب سوال اولتون: تو دستگاه های مختلف با زبان انگلیسی هم من تست کردم و متن های فارسی راست چین بودن(تو شبیه ساز اینطور نیست) در مورد سوال دوم هم فک کنم بیتونید با کتابخونه انیمیشن همچین کاری کنید توی شبیه ساز و بعضی گوشی ها (سامسونگ ) درسته و متن فارسی رو راست چین نشون میده اما توی گوشی های هواوی نه چپ چینه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ توی شبیه ساز و بعضی گوشی ها (سامسونگ ) درسته و متن فارسی رو راست چین نشون میده اما توی گوشی های هواوی نه چپ چینه. پس خودتون باید پی برده باشید که مشکل از گوشیه!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ د جواب سوال اولتون: تو دستگاه های مختلف با زبان انگلیسی هم من تست کردم و متن های فارسی راست چین بودن(تو شبیه ساز اینطور نیست) در مورد سوال دوم هم فک کنم بیتونید با کتابخونه انیمیشن همچین کاری کنید دوست عزیز درمورد قسمت دوم جوابتون باید بگم ک ب هیچ عنوان با انیمیشن نمیشه جور متریال دیزاینو کشید اصن انیمیشنای متریال ب کل با انیمیشن عادی فرق دارن من تقریبن 2 ساعت داشتم با انواع و اقسام کتابخونه انیمیشن کار میکردم تا موقع اسکرول اکشن بار مخفی شه ولی واقعن انقدر مسخره و منزجر کننده میشه ک بیشتر باعث مسخرگیه برنامه میشه، دوست عزیز شما باید از طریق متریال و اپ کمپت این کارو کنی، فقد ی نفرو دیدم تالا ازین انیمیشنا ب بهترین نحو توی برنامه هاش استفاده کرده اگه دوس داری بگو برات خصوصیش کنم(این قسمتو در جواب دوستمون ک سوال کردن گفتم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
her53 0 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ د دوست عزیز درمورد قسمت دوم جوابتون باید بگم ک ب هیچ عنوان با انیمیشن نمیشه جور متریال دیزاینو کشید اصن انیمیشنای متریال ب کل با انیمیشن عادی فرق دارن من تقریبن 2 ساعت داشتم با انواع و اقسام کتابخونه انیمیشن کار میکردم تا موقع اسکرول اکشن بار مخفی شه ولی واقعن انقدر مسخره و منزجر کننده میشه ک بیشتر باعث مسخرگیه برنامه میشه، دوست عزیز شما باید از طریق متریال و اپ کمپت این کارو کنی، فقد ی نفرو دیدم تالا ازین انیمیشنا ب بهترین نحو توی برنامه هاش استفاده کرده اگه دوس داری بگو برات خصوصیش کنم(این قسمتو در جواب دوستمون ک سوال کردن گفتم) ممنون میشم اون نفر رو بهم معرفی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
her53 0
سلام به همه دوستان
من توی برنامم از متریال دیالوگ ساخته شده با کتابخانه material dialogs استفاده میکنم ولی هرکاری
میکنم راست چین نمیشه ممنون میشم کمکم کنید.
درضمن می خواستم بدونم چطور میشه مثل بازار هنگام اسکرول صفحه به بالا اکشن بار مخفی و موقع
اسکرول صفحه به پایین اکشن بار نمایش داده بشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.